Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono vlastne nevime nic noveho. Porad stejna pisnicka, asice ani jedna moznost neni jista, vlastne spise nevyjde. Ikdyz jsem si vydani na PC pral, uz me to zacalo byt prakticky jedno. Konzoly si nikdy, ani kvuli sebelepsim a originalnejsim hram kupovat nebudu. Pro me je gamepad neskutecnym trestem...
  • fallout
    No pokud by mělo jít o další konzolovou předělávku na PC tak to snad bude i lepší...
  • Necítím zklamání.Já už se s PC verzí rozloučil dávno *4*
  • Pokud na PC dodají kvalitní a hlavně funkční GTA V, většina PC hráčů jim to stejně odpustí. Hlavně, aby se už neopakovalo to fiasko z roku 2008.
  • Radšej nič, ako ďaľšiu zkonenú konverziu, ktorú osral sám zbuznený kristus...
    • Priste to zkus napsat cesky, slovaku, aby ti tady na ceskem serveru bylo rozumet.
      • Toto teraz vypisuješ pod každý slovenský príspevok? Pekne. Že nerozumieš, to je tvoj problém, mne je to jedno *5*
  • líbí se mi, jak tady píšou, jak je to konzoloidní sračka, apod., že by to byl hnus, člověk, který tu hru nikdy nehrál, tak ať raději mlčí, osobně mě trochu mrzí, že si to PCčkáři nezahrají, protože nejvíc s čím bych hru srovnal je, něco mezi GTA IV a libovolným akčním RPGčkem
    rozhodně je to jedna z nejlepších her dekády, osobně se Rockstaru divím, že hru nevydala, zřejmě si na hře nahrabali dost peněz a vývoj na PC by zřejmě moc už nepomohl, snad vyjde na PCčko pokračování, byli by hloupí, kdyby žádné nevyšlo
    • První díl taky na PC nebyl takže žádná nečekaná změna. No a přes 10 mil. prodaných kusů to už je podle mě slušný zisk. Vzhledem k tomu že už dělají na dalším dílu je dobře že se nezdržují předělávkama.
  • to si dělaj pr*** Pc bylo dřív než nějaký po*** konzole a jsem na tom huř.
    Ti si to PCčkářu pěkne po**** (sorry že mluvím sprostě ale tohle mě totálně dostalo) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Jak dřív? Na čem se hrál pacman?
  • smejki
    škoda. jedna z her, co mě setsakra zajímala. I když... oni by to na PC vydali bez těch úchylně úchvatných bugů (human birds, donkey woman), čímž by hra ztratila polovinu svého kouzla *1*
  • RDR jedna z těch pár her kvůli kterým jsem si toho xboxe koupil a nelituju, gamepad je sice zlo, ale nic s čím by jste si za pár dní hraní neporadili. Už kvůli tomu multiplayeru GoW3 to stojí za naskillování ^^,
    • Neni to jen gamepad,ale slabe textury, autoaim a multiplayer BEZ dedikovanych serveru = casty lag. No nic, chtel jsem si to koupit stejne jako Vice City, San Andreas a GTAIV, ale bohuzel.
      • calwin
        hombre bohužial si na konzolu stopro nezablúdil ani u kamaráta takže tvoj názor mi príde ako mrhanie časom ... howk
      • Autoaim jsem zatím zaznamenal jen v RDR (z her co mám, navíc se dá vypnout), ty servery jsou zlo no x_X.. a textury se daj přežít, nejsem zrovna ten typ co musí mít všechno ultra high abych to hrál. Ale to jsou všechno osobní názory, nejsem jeden ztěch co maj svojí main platformu a tu hájej do krve. Měl jsem na toho xboxe cash, koupil jsem ho, tak proč bych si na něm nezahrál :P
        • Textury netextury, důležitý je celkový dojem. Já když jsem prvně hrál RDR, tak jsem koukal s otevřenou hubou, jak je ta daleká široká krajina nádherná.
          • Jenze na televizi na zdi je to trochu neco jineho nez na monitoru pul metru pred xichtem. Imho hlavni duvod je prave grafika, ty textury i modely by musely na PC kompletne prekopat, pokud by nechteli aby to vypadalo jako 5 let stara hra. Ja si kvuli teto hre a Uncharted koupil PS3 a i tam to nevypada nijak moc dobre, pokud se na to clovek zameri, byt to na zabavnosti hry nic neubira.
            • Já celkem často hraju 5 a víc let starý hry a bavim se u toho stejně jako u nových. Pokud někteří nutně potřebují aby se kvůli nim ta hra překopávala jen aby je to uspokojilo tak si jí asi holt ani nezaslouží.
  • Odulin
    Škooooda...je to dobrá gamesa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit