Přejít na výpis diskuzí
S PC verzí Red Dead Redemption se můžete rozloučit
6.10.2011 | Petr Poláček
170 příspěvků
-
at si nas...ou. Pitomci.
-
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééééé.............. *13*
-
-
Ale ano.
-
-
Doufal jsem do poslední chvíle ale pokut nechcou moje peníze jejich věc. *16*
-
-
Pokud jsi úspěšný podniktal a můžeš ji nabídnout tak dva mega USD, tak ti to RDR na PC udělají. Začni šetřit :-)
-
-
ani s dvěma megy dolarů by počítám nepochodil... ;)
-
-
-
-
-
Vy konzolisti jste fakt děsně arogantní hovada...Poslední dobou si toho všímám pořád víc a víc.
-
-
A ty jsi k*kot. Proč? nemá se tím cenu zabývat, přečti si párkrát svůj příspěvek a snad ti to dojde - a pokud ne tak jsi pořádnej k*kot...
-
Nejde ani o konzolistov, ani o PC... Proste sa sem chodí hádať banda deciek, čo nemajú čo robiť *7*
-
Tak to si asi všímáš špatně.
-
A v cem se to jako projevuje, treba tady na foru? Jsem jak PCckar, tak konzolista, a to mi teda uniklo. Nejaky priklad?
-
mlc, ty, ty ... arogantni hovaado :-)
Kdybys aspon uvedl, co se ti nelibi :-). Ja myslim, ze to spis pc hraci jsou namysleny stredobod vesmiru, presvedceny o sve vyjimecnosti. Na PC hraju od casu 386, konzoli mam neco malo pres rok.
-
-
škoda dost jsem se těšil po té co mne exnul xbox *9*
-
RDR zastarává? Zvláštní, na PC jsem tak propracovanou hru zatím neviděl. Pokud máme na mysli grafické zpracování, zastarává naprosto vše, ale na tom RDR naštěstí nestaví a opírá se zejména o skvělou atmosféru, střídání dne, noci a počasí a především na vybroušené hratelnosti, uvěřitelnosti zbraní, luxusním rozpohybováním "herců", atd. Škoda, že pohled a veškeré argumenty PCčkáře jsou většinou zaměřené pouze na formu a málokdy na obsah. P.S: Hraju jak na PC, tak na konzoli.
-
-
No ano, mluvil jsem o grafickém zatarání. Takové hry se prostě už neportují. V případě RDR je to prostě moc dlouho od uvedení...
Proč by PCčkář neměl poukázat na kvalitu grafiky? Stejně jako může poukázat na možnost modů. Tak to prostě je.
Když budu chtít "vybroušenou hratelnost, atmosféru, střídání dne, noci a počasí" a nebudu chtít nejnovější grafiku, tak si raději po X-té znovu rozehraju Morrowind, než abych si kupoval X box s jednou hrou... hmmm Morrowind... juká na mě z poličky *7* -
No ale abychom ten obsah zase neidealizovali. Prave ta vybrousena hratelnost me 100% vyrbousena neprisla, protoze za celou dobu hrani RDR tam bylo treba par scen uplne uzasnych a pak dlouho rada misi celkem stereotypnich. Taky pribeh se odvijel spis narazovite. Jednou filmova atmosfera, sceny, hodne pribehu a pak zase nic. Nejvic treba RDR dostalo grady uplne ke konci, kdy se i jako uplne poprvy primo v samotnym gameplayi ozvala zpivana hudba, to byl nater jako prase :) Jestli si nekdo vzpomina na tu cast, abych nespoileroval. Evidentne prave ve vypilovani hratelnosti, aby ten zazitek byl rozvrstven vice po celou hru tam, jeste prostor ke zlepseni je. To ale samo nic nemeni na tom, ze RDR je jedna z nej her posledni doby, co jsem hral.
-
-
Nevím co kdo resí, konzole stojí asi tolik co zakladka do meho pc, 24 full hd monitro, kdybych to chtel hrat tak si tu konzoli koupím no... *7*
-
Jsem odvěkým hráčem PC her, RDR jsem dohrál předevčírem na PS3. Zážitek to byl libový, větší než na kterékoli PC hře za poslední roky. Ta finální část patří k tomu nejlepšímu, co jsem mohl za svou herní kariéru vidět.
Je to velká škoda, ale po fiasku s GTA4 a jeho odbytým portem se Rockstaru zase tolik nedivím... -
-
trochu ale zamrzí že po tom úžasnom konci už stráca hra svoje čaro... keď ju neťahá dej tak sú tie questy dosť nuda... :/
-
-
Jou jou, mě je to tak jedno já mam na xboxu Flash a pálim si hry doma takže pass :DDDD za 35 kč jedna hra .. a to platim jenom za DVD :))) za týden jich mám tak 10 nejnovějších:) *9*
-
Škoda pro PC, jedna z nejlepších moderních her dneška..., konkurovat jí může snad jen Assassins Creed.
-
-
Ha! To by me zajimalo, proc jsem tolik nekvalitni. No nic.
-
-
Lidi asi nesouhlasi s tim,ze je RDR lepsi nez vsechno co na PC je (krome teda AC jak pises).
Ja s tebou souhlasim v tom,ze RDR je super hra, na Xboxu jsem ji dohral a PORAD jsem si predstavoval o kolik lepsi by byla na PC (hi-res textury, zaden autoaim, dedikovane servery na MP, precizni aim s mysi atd).
Hned bych to koupil ale asi je fakt,ze milionove prodeje by to nemelo a kdyz je dnesni vyvoj her tak predrazeny, tak hra ktera neproda miliony kopii je automaticky fail. -
-
Aha, no ja sem to myslel spis v tom zanru okolo akcnich adventur, tam na PC zas tolik vyber neni. Jinak v jinych zanrech je spousta vynikajicich her i na PC, ale to uz by se porovnavaly jabka s hruskami :)
-
-
-
-
Do řitě *16*