Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne je to jedno, westernova tematika me nikdy nebrala, i kdyz jako hra to nemusi bejt zly.
    • A komu to cpes?
  • miker17
    hehehe nehledejte za tím nějaké složitosti Microsoft jim zaplatil za trvalou exluzivitu velký balík peněz....toť vše
    • Jasne, proto hra vysla i na PS3. Dobry...
  • jindra.veliky
    "skvělou atmosféru, střídání dne, noci a počasí a především na vybroušené hratelnosti"

no to jsou opravdu veci ktery zadna PC hra nema

kdyby to nekdo nepochoil tak jsem to myslel ironicky
    • jindra.veliky
      to mela byt reakce na muffin

jinak kdo jiny nez konzolista si muze dat prezdivku podle jidla *8*
      • Ty jsi tu novej, Jindro, co? : D
        No aspon nejaka konkurence na sbirani minusu.
        Ja muzu jen konstatovat, ze jsi skutecne PRIPAD : D
  • By bylo pěkné kdyby bylo možné hrát konzolové hry jako třeba RDR na pc skrze služby jako gaikai či onlive,hodně lidí by to k těmto službám jistě přilákalo...
    • Horko tezko, servery jsou pc, tak hry co na tom bezi jsou zase pc. Mozna by to nak slo udelat, ale to by bylo urcite technicky dost narocne a hlavne by to podle me Sony ani Microsoft nechteli.
  • Určitě by se to na PC nevyplatilo, osobně si myslím, že Gears of War a právě RDR jsou dvě hry, které jsou typicky konzoloidní záležitost. U RDR jde určitě o tsložitost a nákladnost převedení celého světa na PC platformu. Rockstar má pro PC mnohem zajímavější hry a to jak GTA tak nadcházející L.A. Noire.
    • Gears of War mozna je konzoloidni (nehral jsem) ale Red Dead Redemption vubec nema zadny prvky a design (krome ovladani samo), ktery by z toho delali ciste konzolovou hru. To bys pak to samy musel tvrdit u GTA, nebo Assassins Creed, i ty L.A.Noire.
      • Právě, že RDR je nejvíc typciky konzoloidní hra jakou si můžete přestavit. Třeba mě napadla mise, kdy chytáte koně (8. wild horses), to je přímo ukázka co na konzolích funguje jako příjemná relaxační zábava, tak by na PC vypadalo jako hloupá hříčka. RDR nevyjde dle mne hlavně kvůli nutnosti kompletního technického překopání a přetexturování obrvského sěta, na PC by hra vypadala při stávající kvalitě velmi špatně.
        • Mechwarrior_bw
          pretexturovávať obrovský svet by sa nemuseli, to je ten najmenší problém ... textúry sa mapujú vždy vo vyššom rozlíšení, až následne vzhľadom na schopnosti danej platformy sa zmenšia na potrebné rozlíšenie.
        • Podle me by to bylo uplne to samy jako u GTAIV, jen s tim rozdilem, ze GTA je preci jen znamejsi znacka a tak by se to Rockstar asi nevyplatilo.
          S tim chytanim kone do lasa moc nechapu, proc by to melo byt na konzoli a pc jine.
  • Windows 8 to časom zaistí. A nielen RDR ...
    • Tomuhle fakt nekdo veri? : )
      • ano, naivni hlupaci ako ten jedinec nad tebou.
        • Predpokladám, že keď sa dohady potvrdia a Windows 8 dokáže emulovať Xboxácke hry , tak priznáš že si cvok ty sám. Ale to by som chcel od teba asi veľa ...nie je to také uspokojujúce ako si honiť ego v diskusách ...
          • Jo jo už vidim jak by si Microsoft sám snižoval zisky. Hochu je vidět že nevíš jak přemýšlí velké firmy jinak by jsi takovou hloupost nikdy nenapsal.
        • calwin
          skôr očakávam win 8 s novou generáciou konzol... ale o spätnej väzbe pochybujem...
  • Tak ať si to ti xbox kok* narvou do tračního systému , stejně by to byl zase port jako na GrandTA IV (10patchů a hrůzostřešné připojování do mp)
    • Michal - do řitě si narvi ty to svoje slavný PC... *8* *8* *8* *8* *8*
      • a kde si napisal tuto vetu? na konzoli?
  • vy ste debili ja ju mam a je na pc! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • kecáš...dokaž to!!:)
  • ono není od věci si nějakou tu konzoli vedle PCčka koupit, půjčit a zahrát si to, prostě kdo si rád zahraje dobrou hru, určitě se vyplatí do konzole investovat, zvláště v době, kdy PCčko není platforma č.1 ve světě, bohužel
    • Paulcz
      No jo, ale takovéto umělé protěžování výrobku se mi hnusí a nechce se mi přistupovat na jejich hru. Přijde mi to jako: "kup si jednoúčelovou krabičku kde je všechno zakázaný a plať, plať, plať a kup si k tomu online službu a plať, plať, plať.." :P
  • 1) kazdy si dnes muze koupit PS3, stoji pouhych 6 kKc, coz je pri tech stovkach hodin zabavy, ktere muze poskytnout, levna zalezitost, pri prepoctu nakladu na hodinu zabavy. Nadavkem je PS3 vyborny bluray prehravac, coz dnes, v dobe nastupu bluray filmu neni na skodu.

2) RDR by se na PC prodavalo malo, neortodoxni PC hrac, ktery ma i konzoli a stal o tuto hru, ji hral uz na konzoli a ortodoxni hrac, ktery nic nez PC neuznava by neuznaval ani RDR, protoze to je tezce konzolova hra. Asi to rada PC hracu netusi, ale RDR neni strilecka, vubec se tam nemiri, cil se jen vybira. A dovolim si tvrdit, ze ortodoxni PC hrac by takovou hru na PC stejne neskousl. Takze kdo zbyva? Socky, ktere proti konzolim a konzolovym hram nic nemaji, ale nemohou si je dovolit. Takovi vetsinou na PC hry kradou a RDR by nebyl vyjimkou. Cilova platici skupina hracu na PC je tak minimalni.
    • Ty trotle tebe bych trefil hned jak bych tě viděl.Možná sem socka co počítá každou korunu ale že bych hry kradl?Sám si asi jen chudáček co mu rodiče koupí co si vymyslí jsi plevel a dojedeš na to ostatně jako většina dnešní společnosti,Vše měříš jen na peníze a hodnoty žádné,také pro to ty hry dnes vypadají tak jak vypadají...Domluvil sem třeba si z toho něco vezmeš,a když ne třeba budu mít to štěstí a někde tě potkám
    • Ty si zase rozumbrada viď?! Sem PC hráč ale mam i PS3. RDR bych si na pc rád koupil protože kvůli ovládání na PS3 sem se navztekal víc než dost (zkuste držet koně na lasu,ujíždět banditům a zároveň mířit a střílet, pak poznáte co je pekelné ovládání) . Nevím co si hrál za hru že by se v ní nemířilo sem si opravdu nevšiml. RDR není dokonalá hra ale na PC by mohla být o chlup lepší. Volnost a prvních XX hodin sou úžasné , pak přijde stereotyp, který by šel krásně eliminovat ale není tomu tak. Když odvádíte po 150x koně co ukradli, chytáte bídáka a víte že i když ste všechny vystřílel stejně vás někdo bude honit až do města, 80x ste vystříleli město povalečů ale druhý den tam všichni zase budou přide vám to ubíjející. Podobně odsuzovaná konverze sou například DARKSIDERS a musím uznat že je to jedna z nejlepších her co sem hrál. Konzolové hry sou totiž většinou hry na delší dobu a ne na jedno delší odpoledne jak tomu je dnes na PC tak často. A proto víc neodfláknutých portů jen houšť.
      • Vždyť dělat všechno co ty chceš nejde ani v reálu si zase moc vymýšlíš.
      • RakeW
        A ty myslíš, že ta situace, kterou popisuješ (laso, úprk, míření a střílení... což vlastně není ve skutečnosti možné, ale chápu to jako nadsázku) by se jako s myší a klávesnicí hrála líp? Pořád máš jen dvě ruce :).

Já osobně mám s tou hrou taky občas trochu problém (přesto bych jí plácnul desítku), ale zrovna stereotyp to fakt nebyl (nicméně nepopírám, že by tebou popisované situace šly vyřešit líp). Ale co, tak prostě toho zloděje nechám zdrhnout a vykvajznu se na to, že jo. Tedy pokud zrovna okradený nekřičí "It's Herbert Moon!" Tomu hokynářovi nikdy nedokážu odmítnout :).
        • RakeW
          "Ve skutečnosti" myšleno jako "ve hře". Nemůžete lasovat a zároveň střílet, trochu jsem to zmotal...

(Já jen abych nebyl házen do jednoho pytle s tím postem pode mnou.)
          • A v čem nemam pravdu? Vždyť je to blbost dělat takhle všechno najednou.
            • V těchto diskuzích se velmi často mele jak je něco přehnané a nereálné a když se tu objeví něco co se aspoň v něčem drží reality tak se do toho taky kecá. Ten AXE si prostě moc vymýšlí chtěl by nějakého supermana co udělá 100 věcí najednou a ty ho v tom ještě podporuješ.
            • RakeW
              Tak ony sou ty hry právě většinou o tom, co se v reálu dělat nedá, že jo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit