Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wakorejsek

Osobně bych raději uvítal nové příběhy, než neustálou recyklaci již viděného.

Kreativita a finanční prognózy mají ovšem své hranice.

• Když dnes nikdo neumí kvalitní příběh napsat, tak si radši po sto padesáté zahraji osvědčenou klasiku, jen ať to dobře  běží na současných systémech.

• oni se prý dnes bojí vývojáři riskovat, protože je jeden nepovedený drahý titul může stáhnout ke dnu...takže si troufnout na remaky a "alespoň" pokračování známých a silných IP typu Assassins Creed. Myslím, že kreativita by stále byla a bude spousta talentovaných scénáristů a vývojářů, ale otázka je, jestli dostanou šanci....

• aspa

tak máš možnost nového dílu, já osobně bych tedy remake jedničky.

• Makaronka2

To by lide museli prestat kupovat ten neustavajici pridel novych a zbytecnych remaku.

• oproti těm aktuálním omalovánkám je origins visuálně nádherné, přesně ta pravá dark fantasy.

• Inquisitor

Naštěstí origins vypadají pořád dobře:)

• mi připadají takové moc "hnědé" - zrovna asi bylo "žlutohnědé období". Jinak se to relativně pořád dá, hrál jsem je poprvé asi dva roky zpátky, ale remaster by jim prospěl, nebo spíš remake

• Morraw

Možná by se divili, kdyby předělali Origins do Frostbitu, jaké by měli prodeje. Ale odolal jsem hajpu a včera nainstaloval Origins. Pěkně vše ostré v 1440p a byl jsem jako doma. I ten začatek a první souboje a fatality, kde létaji hlavy. Jen si vzpomenu na Inquistion, kde moje postava mávala mečem, to bylo k smíchu. Je to den a noc kam ta série došla 😐

• MartinStary

Tak tady je asi důvod proč mi souboják v Inqusition nikdy nevadil (taktický režim má také pozicovat pro vzdálené údery (mág/střelec) a jednoho "tanka" s tauntem šlo dobře jen některé prostory tomu nevyhovovaly) - Vždy jsem ho odehrál za mága nebo lukostřelce a na close combat nedošlo tak abych viděl přehnané mávání kolem (u mágů s holí to čeká každý že bude jak při gymnastice se stužkou)

• Morraw

Teď jak jsem rozehrál Origins, tak mi ovládání hned skočilo do ruky. V Inkvizici jsem s tím dlouho bojoval. Takticky mód byl nepoužitelný i po updatu. Ale je fakt, že jsem hrál za melee postavu. Ranged rozhodně působilo lépe.

• aspa

kdyby Origins hodilo do top tier grafiky, zvětšili by lokace, respektovali by předlohu jak ve story tak i art direction, tak si troufnu říci, že ta hra bude atakovat 95% na MT a prodeje budou mít snové. 

Absolutně nechápu firmy jako EA, že prostě nechtějí vydělávat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit