Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem majitel Xboxu 360 a až do dnešního dne jsem byl i fanoušek Xboxu, ale po té včerejší katastrofě, oficiálně nazýváná "konference", jsem opravdu znechucen postojem celého Microsoftu nejen k vývojářům, ale k nám fanouškům. V momentě kdy představili tu multimediální hrůzu Xbox One, mě hned napadlo, jak asi v tu chvíli vypadaly myšlenkové pochody celého týmu: "Ooo ano, tohle je naše nová mašina, serem na vás fanoušci". K čemu ty funkce okolo? Set-top box, hi-fi věž, chytrá televize (jediné + Blu-Ray) NFL program??!! To jako myslí vážně? Zvlášť když pochybuju, že tady v ČR či v jiných zemích nebude většina funkcí využitelná či vůbec funkční! K tomu jsem před chvíli přečetl potvrzenou informaci, že Xbox One bude vyžadovat připojení k internetu minimálně každých 24 hodin kvůli updatu, o poplatku pro bazarové hry ani nemluvím radši... Design je to nejmenší co by mě mělo zajímat, ale i tak ho zmíním, že vypadá odflákle a nudně, jako VHS z 90. let. Na jednu stranu technologie, kterou zvládli výborně a na druhou stranu "ten celej debilní koncept" kterým tu konzoli totálně zazdili a úplně mi ji celou znechutili.

    Nezbývá mi nic, než oplakat Gears Of War a Halo sérii a doufat v lepší zítřky, vyhlížením datumu vydání PS4. *9*
    • spoock
      Neboj, PSko ma taky svou Gears of war alternaci, jmenuje se to Uncharted a je to asi milionkrat zabavnejsi. A Halo se tu jmenuje Killzone.
      • myslim, ze GOW je jiny typ hry nez unchtd a halo je halo. Ale souhlasim se skylightem, protoze ja to mam totiz uplne stejne. MS me tak nastval, tak moc...
  • Radioaktivni_surikata
    Tohle video nemá chybu, taková zkrácená verze, o čem byla hodinová prezentace *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=KOxdMQhDMIU
    • ringmancz
      Oh my god, this graphics are ama...this is just television. *1*
    • Na to jsem se tešil už od té doby, co vyšla takhle "shrnutá" prezentace Sony *1*
  • Stejne MS hovadiny jake uz zname..... kecy , kecy, kecy.. stejne blbosti jako ta reklamni kostka co se tu porad toci.
    • náhodou ta kostka je zafar .. úplné 3D bez brýlí ..
  • God-of-War
    Xbox smrdi.
  • Dle mého názoru to SONY udělalo zajímavě - nejdřív představení gamepadu, počkat s čím příjde MS a pak je jen strčí do kapsy. Dle mého názoru (pokud zůstaneme jen u gamepadů) je viditelnější posun v porovnání gamepadů PS3 vs. PS4 a XBOX 360 vs. XBOX ONE u PS. Nechme se překvapit 10.6., kdy se nám ukáže v celé své kráse i PS4.

    Doposud konzoli nevlastním. Pokud bych však měl do nějaké investovat (což se po prvním roce jejich oťukávání, hledání pro a proti, chystám) - favorit je pro mě PS4. *3*
    • Na druhou stranu Sony zase DS recykluje už asi čtvrtou generaci bez nějaký výraznějších změn.
  • Ethy
    Dneska jsem si říkal že si pro porovnání znovu pustím prezentaci PS4 a jako PS4ka natrhne tomu xboxu tak neskutečně pr... až to hezký nebude *4*. Ale ono jenom dobře, Microsoftu to patří, jen ať si nabijou hubu. Každá další newska o xboxu mě v tom jenom utvrzuje. Nikdy jsem žádnou konzoli nevlastnil (dobře, měl jsem GBC a pařil na něm Pokémony Silver :D), ale o koupi PS4 silně uvažuji, podle toho co je zatím známo, tak to vypadá velice slibně *4*
    • Hlavně můžeš hrát ZADARMO ! to jak multiplayer tak F2P hry ... Kdybych si někdy chtěl koupit konzoli jdu do PS4.
  • No tak ... původně jsem byl přesvědčený že jedu do xboxu, po včerejší prezentaci jsem to posunul že půjdu do ps4 pokud bude mít slušný gamepad. No a po dnešních novinkách už to vidím jednoznačně na ps4 i kdybych si měl koupit logitech ... lepší přístup si v sony od ms nemohli přát.

    Jinak je vidět že MS kašle na hráče a xbox stejně jako na profíky a windows ... ve windows jsme to odnesli dlaždicemi a na desktopu řádně zmrveným systémem ... a v xboxu to máme odnést tím že z konzole se stane DVR s volitelnou herní nadstavbou ... čistě proto že MS bojuje bitvu s Google a Apple a my sme pěšáci co mu máme vyhrát pár bitev.

    Modlím se jen za to ať se sony vyprdne na sociáloviny a udělá pořádnou nabušenou herní mašinu (co tak bude i vypadat) ... konečně tam bude odpovídající HW (HDD, RAM) abysme ji mohli brát za plnohodnotný stroj. Podle videa z předevčíru s kousky designu to vypadalo velmi slušně ... a ten gamepad by už taky mohl být o třídu lepší.
    • DualShock 3 je vyborny gamepad. Drobnym nedostatkem jsou neergonomicke L/R2, ale to se dalo snadno vyresit.
  • Pilgrim66
    Proč mne to ani nepřekvapuje...

    Poslední dobrá věc od Microsoftu pro mě (týkající se her) byl Freelancer z roku 2002...
  • Vypadá to jako můj starý VHS rekordér *1* .
  • Abych to shrnul:
    Indie vyvojarum muze byt klidne u zadku dle mne MS slapl poradne vedle. Misto specializovane herni krabice vypotil multifunkcni produkt pro pocitacove negramotne aby se mohli zapojit do socialnich siti.
    Pri porovnani s PS4 sice zjistite ze vykon je zhruba stejny a bohuzel na dnesni dobu nic moc. Ale MS vyhradil mnohem vice vykonu i pameti doplnkovym aplikacim. Takze to co zbyde na hry neni zadny zazrak. Rozdil mezi prumernym PC a Xboxem bude za par let astronomicky. Sony je na tom o trochu lepe. A to jenom proto ze se drzi puvodniho ucelu krabice. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit