Přejít na výpis diskuzí
S.T.A.L.K.E.R. 2 zemřel, ať žije MMO střílečka Survarium
25.4.2012 | Martin Bach
215 příspěvků
-
MMO? Come on...
http://goo.gl/l6KkL -
Koukám, že se tady řeší víc trollové než to, že je možnost, že výjde pořádnej postapokaliptickej "simulator" do kterýho patří i sociální aspekt což MMO přinese. Stalker přines s modama něco o co se všechny ostatní hry převážně jen snaží. Aspon u mě dokázal vyvolat pocit přemejšlení nad řešením skutečných problémů a situací ve virtuálním prostředí...a to ať tím, že člověk musel řešit výbavu, CESTU, zábavný taktický souboje a měl a má výtečnou atmosféru a fajn grafiku. Tudiž doufám, že to nepokoněj, protože multiplayer stalker v openworld světě je moje přání už od SoCh, i když moc nevěřím, že to zvládnou pořádně...ale držím palce.
-
-
Nic proti Stalkerovi, jedna z nejlepších FPS, co kdy vyšla. Ale tvrdit, že je to nějaký postapokaliptický simulátor chce docela odvau. Je to skvělé, jak se člověk o sebe musí starat, ale kromě nákupu zbraní, protiradiační léky a bojové (věděcké obleky) a pár kg jídla se o nic nemusí starat. Nemusí přemýšlet, kde bude spát, nemusí přemýšlet, kde sežene peníze (tak "lehce" jako ve hře sotva) atd. Stalker ukázal složitou FPS s prvky RPG, kde hráč musí přemýšlet o každém svém dalším kroku (nejenom kvůl anomáliím), ale "simulátor" to není. Navíc MMO mají svá omezení, ať už stylem hrání až po grafiku.
-
-
Proto byl ten simulator v uvozovkach ;).
-
-
-
Jděte už s těma MMO do prd... Všude cpát ty sociální sračk...
-
-
pozor spoiler.. diskuze je socialni!!!
-
-
Já mám na mysli hry a ne diskuze na webu.
-
-
-
Stalker byla zabugovaná kokotina, se šíleně nestabilním systémem a mizernou UI. Doufám že něco podobnýho se od těch ruských vochlastů, nikdy nedočkáme. Jo bral bych podobnou hru z postapokalyptickýho prostředí, ale jen ať se do toho nepouští ta banda negramotů kterým trvá dýl vytvořit už jen "hovno" po tejdení kalbě vodky.
-
-
choc d...
-
Mizerná UI? Jdi si radši zahrát CoD, na to tvá inteligence bude stačit.
-
-
Trefa....
-
-
cos kromě "hovna" vytvořil ty? To tě to někdo nutil hrát, že tak trollíš?
-
-
škoda..mno... *13*
-
Dle této zvěsti http://kotaku.com/5905216/stalker-franchise-sold-to-bethesda má práva Bethesda a sami víme jak zdupali Fallout. Byl to i nebyl Fallout a hrát se dal. Bohužel atmosféra byla jiná a STALKER bez své atmosféry a na tom jejich enginu bude pěkný hnus pokud jej někdy zpracují.
-
-
Presne neceho takoveho se obavam nejvic,ze znacka stalker skonci v rukach nekoho podobneho a dockame se dalsi zpackane herni serie.
-
-
Tak toto je dôvod na smútok. S.T.A.L.K.E.R 2 bol môj najočakávanejší titul medzi games.... Takúto hru sa už nepodarí napodobniť a zopakovať. Je to naozaj škoda zahodiť takúto legendu. *13*
-
-
Mozna je to nakonec i dobre. Pokud vim tak se Stalkerem 2 se snad pocitalo i v ramci konzoli a nechtel bych pak videt dost pravdepodobne konzoloidni neduhy, ustupky a zjednoduseni v samotne PC verzi v niz by se to nejspise odrazilo. A otazka modifikovatelnosti druheho dilu - kdo vi..
-
-
Mno pokud prava na stalkera skonci v rukou nejakeho z vetsich vydavatelu a rozhodne se vytvorit z toho hru,tak si muzes byt temer jisty,ze to bude hlavne na konzole.
-
-
Je to opravdu smutné .. no. *13* *13*
-
No čekat ho můžeš pořád... Někdo ty práva vlastní. Můžeme společně doufat, že na tom bude dělat někdo fundovanější než GSC Game World *3*
-
-
podla vsetkeho bude nieco ako Newer Scrolls : Stalker
samozrejme tvrdo multiplatformove, osveccena DX9.0c...
a sak co, Nexus sa zase pochlapi :(
-
-
-
další hra co si nezahraji a to mám všechny Stalkery
-
Stalker mě nikdy nezajímal, tak jestli to bude MMO nebo DMO je mi uplně jedno.*1* A bude Metro 2034 to je rozhodně lepší titul.
-
-
Problém metra je to, že ačkoliv to byla více než dobrá hra, tak bohužel vývojáři nevyužili naprosto skvělý koncept, co tam vybudovali. Navíc to zabíjeli i tím, že v prvním měsíci nebyla hra na pc takřka hratelná kvůli bugům. Ale když ji nakonec člověk dal šanci, svých peněz nelitoval.
-
metro je dobra hra, ale koridorovka, nemuzes prozkoumavat... atmosferu ma sice super, ale ty dve hry se nedaji moc srovnat.
-
-
Ta obě jsou FPS postapo. hry od Rusáku.
-
-
Stalker a postapo? Nevím nevím... spíše ne.
Navíc to Stalker je od Ukrajinské společnosti... -
A měl sem napsat Metro 2033. Metro 2034 teprve vyjde. Čemu dáš přednost asmosféře? nebo proukomávání? Tam mise s knihovníkem v Metru ´´zněla podívej se strachu do očí´´, a mělá pořádnou atmosféru. To je přece větší zážitek než prozkoumávat a hledat někde zakopané radiokativní plechovky.
-
-
Metro 2034 nevyjde. Bude to Metro Last light čo už nebude podla druhej knihy. Je to nezyvslé pokračovanie hry.
-
Jak pro koho, ve stalkerovi je takovych situaci (strasidelnych) taky dost, jen jde o to, ze je to proste jinej druh hry. Vidis to z prvni osoby, je to od kluku z vychodu a odehrava se to ve vychodni zemi, to je vsechno, co to ma spolecnyho.
-
-
-
-
-
Skoda no STALKER byl opravdovy unikat a hrat dalsi MMO no to opravdu nechci dekuji.