Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli že už nebude mít Sacred otevřený svět a bude to čistá kooperativní mlátička na maso se zombíky po úrovních s nějakým trapným vedlejším "levlováním" tak ať si jdou trhnout, neboť Sacred patřil ke hrám s podtitulem Diablovka, díky RPG otevřenému světu, ale tohle už nebude Diablu sahat ani pod paty.. Jednička - Bezva, Dvojka - Dobrá až na bugy, Trojka - Škoda slov a hraní... Sakra, proč to nevzal někdo zodpovědnější, proč to Deep Silver po Ascaronu nepřevzal úplně, když spolupracoval na dvojce tak ví, jak ta hra vypadala. To studio, co to má teď na povel, z toho udělá Fail Roku.. Deep Silver by snad zachoval ten otevřený RPG svět... Ikdyby se Sacred III povedl, tak by byl, po té, co jste zde napsali, minimálně nejslabší díl trilogie...
  • jindra.veliky
    Co to je za grafiku lol
  • Jsem velký zastánce Singleplayer her a MMO nemám moc v lásce, ale mám-li být upřímný tak Sacred 2 jsem hrával (a hrávám) hlavně ve více lidech s kamarády.
  • Vida Sacred III
    Dohrál jsem Sacred I a II.
    Od aknčích RPG nesmíte v žádném případě očekávat propracovaný a libíví příběh. Spíše očekávajte hru plné akce a rychlého zabajíení. Přece jenom hry jako Sacred, Diablo, Torchlirch série jsou spíše akčními hrami na odreágování, než klasické RPG s plnohodným příběhem.
    Jestliže se vám zdá, že dané hry jsou nudné tak to zkuste s Hardcore postavou u které nikdy nevíte, kde přesně skončíte :-) Hra se vám tím diametrálně mění na napínavou akční RPG, kde vás může zastavit jakékoliv monstrum. Nevíte zda vás zastaví nejběžnější monstrum ve hře či nějaký boss. Jsem spíše pro zastavení dané postavy bossy!!
    Akorát co mi dnešních hrách vadí je přímí přechod do 3DD. Ani mi nevadí 3DD hry, ale velmi volná kamara mně vadí, prostě chci sledování nebo přesně zafiksovanou kameru, kterou můžu natočit. Prostě přechod do 3DD je rozhodně přínosný na hry, ale s volností kamery se to nesmí přehánět.
    S pozdravem.
  • sacred 1 Byla výborná záležitost, Sacred 2 byla hovadina, přechodem do 3D to rozbili... a tohle vypadá zatím taky dost špatně.
    • jednicka byla solidni parba, ale trpela na dve veci, na nevyvazenost postav, za nektere postavy to byla docela vyzva, ale za jine (divam se tvym smerem upire) to byl doslova masakr bez jakekoliv vyzvy.. a taky na zabugovanost, pulka tech nahodne generovanych questu nesla dohrat, jsem typ hrace ktery chce mit vsechno splnene, stvalo me ze jsem mel v kolonce questu veci co nesly splnit.. ale treba to pak opravili v patchich
      • Asharak
        No já snad ani nenarazil na quest, který nešel splnit, tak nevím. Patche jsem měl takže to bylo možná jimi.
  • ...jsem jedinej, komu leze už totálně krkem, jak se pomalu ale jistě vytrácí single styl hraní? To se dnes vážně chtějí všichni tak strašně sdružovat, chatovat a pářit u virtuálních ohýnků v jezerní kotlině? Kam zmizelo soukromí? A rovněž mi lezou čím dál víc na nervy slovní obraty typu buffy, blafy, loot, a kůůůl a pikaču. Člověk, který vyrostl na Planescapeu aby si bral k ruce mládežnický slovník. Himl!
  • z prvniho odstavce de krasne vycist, jak se snazi kopirovat D3. inu, neni se ani cemu divit.
    • Pokud tomu opravdu tak bude jak pises, tak to je jista cesta do pekel, jelikoz DIII je nehorazny fail, ala aukcehumus aneb vytriskave z Vas co to jen pujde.
      • oni z tebe nic netriskaj, naopak ty muzes diky nim neco vytriskat z jinejch lidi, v tom je rozdil.tudiz jedinej tvuj argument, proc je D3 fail, je vlastne sam o sobe epic fail
        • Nééé .. opravdu z tebe nechtějí vytřískat první poslední, už jen to, že nejnižší cena na prodej předmětu je 1,25 E z čehož si Blizz bere "jen" celé jedno E na to vůbec neukazuje :D :D ...
    • prvniho a druhyho
  • Ten zabugovany 2 dil, ktery mi doma jeste lezi na polici, tak po tomhle fiasku jim uz neverim a od 3 dilu necekam vubec nic, ba co vice mam takova tuseni, ze to bude dalsi zabugovany hnus v podani coop modu
  • Cypri
    Omg... proč ma bejt vsude tahoun Coop a Multak. Ja chci dobrej pořádnej RPG singleplayer titul s multi okořeněním (at coop či jinak) tak to ma bejt... chjo... Mrzí mě to mrzí.
    • Shenkster
      Já bych teda coop uvítal *4*
  • Těšim se ale chtel bych aby zacli delat kooperace jenom pro 2, protože je těžké sehnat čtyři zapálený hráče

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit