Přejít na výpis diskuzí
Saints Row IV představuje zbraň, co střílí dubstep
10.5.2013 | Adam Homola
62 příspěvků
-
OK, fajn. Dubstep je pro spoustu hráčů na games traumatizující zážitek způsobující krvácení z uší... Všichni to už chápem. Tak to sakra už přestaňte psát do každé diskuze, už je to tak vyčpělé, jako narážky na absenci hajzlíků...
Jinak se považuji za posluchače rocku a okrajově metalu, ale díky poslednímu albu KoRn a loňskému RFP, kde bylo Skrillexovo vystoupení jedním z nejlepších zážitků (jel jsem tam hlavně kvůli Faith No More, kteří nakonec nehráli) jsem se dostal i k dubstepu. I v tomhle žánru ale existují špatní a dobří interpreti.
Dubstep-gun vypadá famózně! :-) -
-
Skrillex není dubstep!!! *2*
-
-
Nepsal jsem, že je. ;-) Piplání se v hudebních žánrech je věc, kterou s radostí zanechám hudebním kritikům. Všichni ostatní si pod pojmem současný dubstep ale představí to, co vyvádí Skrillex a dokonce ho jako dubstepaře uvadí i wiki... Hádat se ale s tebou rozhodně nebudu. Už jsem se takhle jednou zapletl do nekonečné diskuze o tom, co je a co už není metal...
-
Už zase ?...
-
-
Hlupákům, co dubstep neposlouchaj a přitom o něm mluví, to je třeba neustále opakovat. A z toho minulého příspěvku na předchozí stránce, co schytal tolik mínusů, by si mohli myslet, že mají pravdu *3*
-
-
A co je teda Skrillex, když ne dubstep? :) Podle mě to je nejvýznamnější představitel dubstepu...
-
-
brostep
-
-
-
-
-
-
Takze predchozi saint rows uz byli takovydle? jakto ze mi to uniklo :/ toto vypada awsome ujete...chapu spravne ze SR 3 stoji za skousku nejvic?
-
-
ja jsem SR the Third zkusil poprve az letos a jeste navic v cooperaci a best fun of the year absolutne!! mlatil jsem se dohlavy ze jsem tomu nedal sanci driv.. stvala me vsude ta fialova barva :D ale jinak........ go for it.
-
Chápeš správně :)
-
No muzes zacit dvojkou (jednicka neni na PC) a pak prejit do trojky. Ver mi, nebudes niceho litovat :D
P.S.: Za chvili budou na Steamu letni slevy, takze oboji urcite sezenes za pakatel.
P.P.S: Piratskou verzi SR 2 ani nezkousej, nejsou tam patche a optimalizace, takze je to silenej zrout vykonu :D -
-
No ono optimalizacia nie je ani steam verzii SR2. Hovorim hlavne o bugu na W7, kde hra ide na sucasnych strojoch prilis rychle ( coho si clovek nemusi hned vsimnut a za to, ze sa takto neda poriadne jazdit na autach zvaluje na zly jazdny model). Fix sa da najst napr. niekde tu http://saintsrowpowertools.com/
-
-
-
"Dubstep Gun"? To vážně? Tak to je fakt zbraň hromadného ničení. *4* Jinak chápu, že je teď dubstep v módě, ale proč nám ho všichni cpou v podobě, v jaké ho hraje Skrillex?
-
-
Asi ze stejnýho důvodu, z jakýho nám cpou Dejvida Gétu a jeho klipy s černochama u bazénu:-D
-
no protože dubstep je protivnéj tak je učinéj né ? :D
-
-
I pres to, ze to vypada jako trojka s nejakejma modama, se na to tesim, trojka byla uzasna ujetarna a tohle vypada jeste na vetsi ulet :)
-
Nejlepsi dubstep mel stejne Claptrap
-
Takže to je Saints row 3 s datadiskem "Utok z vesmíru" a pár dlcčkama navíc
-
Nejdřív to vypadalo jako odfláklá kopie trojky, ale superpowers mě upoutaly! *8*
-
Tak Dubstep gun je absolutně krutá. *1*
-
-
to jsem asi jedinej komu to prijde naprosto trapny
-
taky jsem z toho měl husí kůži
-
-
Na tohle se tesim jako malej.... letos jsem s kamosem hral kompletni kampan vcetne DLC v cooperaci a vetsi zabavu jsem dlouho nezil.
Vzdy kdyz jsem hral GTA a vymazlil si nejake auto, vzdycky me hrozne stvalo ze se o to nemuzu s nikym poradne podelit takze u hry typu GTA pokud mate moznost projit celou hru, vsechny mise, vse sdilet s kamosem.. je to vazne narez.
Takze uz at je to venku!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
-
* u SR the Third
-
-
Čtvrtý díl bude určitě zase o něco dál než třetí a velice se těším na nové zbraně a schopnosti. I když to není moc podstatné ku kvalitě hry stejně musím zmínit, že po grafické stránce se hra nikam neposunula a to je škoda :/