Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn
    Tak jeste jednou ale pro uplne nejpomalejsi, platis sluzbu, tohle je soucast ty sluzby, tak ze to NENI ZADARMO. Je videt ze marketing funguje skvele a nektery lidi se toho fakt chytnou.
  • mdkGT
    Jakou cast te vety jsi nepochopil? Tak jeste jednou pro ty pomalejsi, pro PREDPLATITELE sluzby PLAYSTATION PLUS je to ZADARMO.
  • sugyn
    Je to za 1345Kc/rok. Tak ze neni to zadarmo.
  • God-of-War
    Jo, zdarma *7*
  • Série Saints Row začala jako lacinější kopie GTA a nebyla to žádná sláva. Během dvou dílů to došlo autorům a napadlo je udělat z toho totální prdel, kde se člověk může vystřelit z kanónu, přivolávat aistrike na pankáče na dvorku a chodit ve srandovním úboru. To se jim povedlo a i přes ten budgetový feel se trojka moc dobře hrála a bavilo mě to. Měli by se toho držet, protože to funguje.
  • Zdarma? *1*
  • zakladní hra nebo komplet edice ? zakladní hru mám
  • Pokud se série zbaví toho co jí dělalo zábavnou (šílené nápady, parodie a tp tolik klasické pro SR) tak se obávám že to tu značku dost možná zničí (a to fanoušky určitě nepotěší).
  • mdkGT
    Kdyby nekdo nahodou nevedel, tak Saints Row: The Third je od minuleho tydne na PSN pro predplatitele Playstation + zdarma ke stazeni.
  • fizola
    Trojku som začal hrať uplnou nahodou, mal som štatnice, akcia na steame a strašne som chcel vypnuť, lepšiu investiciu na steame som zatial nemal, na štyrku sa velmi teším ...
  • Aspoň některé společnosti vědí, kdy skončit. Pak nemusí čelit kritice, že vydaly třeba špatné pokračování. Dnes vlastnost poměrně vzácná. Přeji úspěch i počtvrté.
  • trojka sa mi strasne pacila a dobre zabavila a ak SR IV rozbehnem tak si to rad zahram.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit