Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako solo bych to ani nezapnul ale COOP se zdá zajimavy


  • Jack1947

    7/10 klidně i 8!  jde o zábavu a tady ten rebůůt to splnil na 100% dokonce jsou tam hezké vedlejší mise a odkazy na starou sérii(Ultorský pivovar ^^)

    Proč vylepšovat něco co funguje, ale co to řikám "boomerství" stejně jako kdekoli jinde na internetu se prostě neodpouští za mě super optimilizace sranda a stejně jako si na nic nehráli tehdy nehrají ani ted, těch pár bugů atp se odpustiot dá nic co by nespravil další patch 🎻🪕🎸😎😋😉👍👌👏

    Rád bych klidně i nějaké dlc... divil bych se kdyby nebylo🤩🙂

    Kdo si stěžuje na diverzitu, je třeba říct že v minulém byl jeden z nejlepších, postav asiatů vůbec Johnny GAt ( který měl i vlastní dlc a takový prolog ke Agents of Mayhem což byla taky super kalba🖖✌🤙💪

  • Ležím na střeše auta, mezerník a skok na návěs. Mezi bednou a kulometem metrová díra, za ní nepřítel a moje střelba neprojde. Přesně kvůli tomu, jsem nedohrál remaster trojky. Raději si zahraju originál trojku. Zase místo kvalitních textur kulisy v neprůstřelných kostkách. Kašlu na to.

    • Jack1947

      No vida každý jsme jiní ja před dvěma lety si užil i ten., i když působil v mnohém usměvně😛

  • Při hraní jsem měl pocit, že hraju něco, co by bylo dobrá hra tak před 15ti lety. Po herní stránce prostě strašně zastaralé a to co mohlo fungovat v SR2 a nebo i 3, už prostě dnes nefunguje, protože jsme zvyklí na lepší.

    Nechme stranou bugy (to se dá opravit) nebo kvalitu příběhu (od téhle hry člověk nečeká Šejxpíra) nebo woke culture. Ale prostě ta hratelnost. Core téhle hry je ježdění a střílení. Fyzika vozidel defakto neexistuje. A přestřelky jsou děs. V té hře defakto není umělá inteligence (nepřátelé akorát stojí a občas jdou rovnou k vám. A to když máte štěstí a kvůli bugu tam jen tak nestojí zaseknutí). Cover systém neexistuje (ten by aspoň umožnil předsttírat AI). Takže aby se vyvážila obtížnost, tak vás těch nepřátel nasypou hromadu. Pro vás nemá smysl se krýt, protože nepřátelé se spawnují různě kolem vás. Takže běžet někam za roh nemá smysl, když vám hra spawne dalších šest nepřátel za záda. To že nemá smysl se krýt a že po vás jde ze všech stran hromada nepřátel se snažili vybalancovat tím, že nepřátelé dělají malý damage a vy tam stojí jako naprostý bullet sponge. Jen střílíte nabíjací nepřátele okolo, vůbec nemusíte řešit svoje zdraví. A jediné kdy se musíte pohnout je ať se dostanete k protivníkům, co jsou někde seknutí o teď.

    Fakt děs a není v tom žádná zábava.

  • Morraw

    Tak dohráno. Pouze příběhové mise. Cca 9-10h. Souhlasím s recenzi, je to takové nemastné neslané oproti předchozím dílům.

    Co mi dost nesedlo je gunplay. Působí plasticky, hitboxy jsou strašně mimo, cele je to takové konzolové. Ještě pár zbývajících misi v tom dodělám, ale jinak mám spíše chuť si znova zahrát starší díly.

    Na bugy jsem moc nenarazil. Ale měl jsem jeden hodně vtipný na konci, kdy se mi v poslední scéně propadl boss někam do textury, tak finální animace byla velmi vtipná :D

  • wxyz

    <pláč vývojářů>Jak se to mohlo stát? Vždyť tam je všechno, co si herní teoretici, kritici i novináři žádají - diversita, feminismus i tepání kapitalismu a zpátečníků! A ono se jim to nelíbí a jsou na nás slí! </pláč vývojářů>

    • Tohle ukazuje na dost ideologické vidění světa - woke culture mi přijde hloupá, takže její nositelé musejí být také hloupí. Když jsou to vývojáři, nedokáží správně dělat hry, jsou příliš hloupí. Když jsou to recenzenti, nedokáží správně recenzovat, jsou příliš hloupý.

      Ve skutečnosti chtějí i liberální programátoři dělat dobré hry, a liberální recenzenti zase dobré hry hrát. Na tom, co je dobrá hra, bude mezi konzervativním a liberálním recenzetem velká shoda (nemyslím youtubery, tam jsou pravidla trošku jiná).

      Konec konců si to tahle hra u zřetelně liberální novinářky odnesla nízké hodnocení, takže ta realita asi bude trošku složitější...

    • sugyn

      To je jako Stropnicky jak to ze 2% mensina neda 5% hlasu potrebnych do parlamentu.

  • Jevo83

    Trochu vojdem do kontroverznych vod diverzity a inkluzie - a nemyslim to v zlom. Ale udrel mi do oci kontrast - titulny obrazok zobrazuje rovnomerne rasovo pomiesanych hrdinov. A zaroven sa pise v recenzii, ze samozrejme mozeme dalej civilistov kosit po stovkach raketometom. Nie je absurdne, ze spolocnost riesi na jednej strane spravny demograficky setup v hrach, ale to co je relativne ovela kontroverznejsie, cize masove zabijanie, je uplne v pohode? 

    Nemyslim si, ze na to existuje odpoved, ale je to zaujimave z pohladu psychologie modernej spolocnosti.

    • tuco

      Podle mne ano i ne. Graficke nasili, at ve filmech ci videohrach, je v podstate spolecensky prijatelne. Stejne tak jako napr alkohol je spolecensky prijatelny a THC jiz mene, coz uplne neodpovida spolecenske skodlivosti techto navykovych latek.

      Masove vrazdeni je sice vysadou videoher, nicmene bych je povazoval za formu grafickeho nasili, ktere historicky - ovlivneno i technologickym pokrokem - se ve filmu i hrach rekneme zdetailnuje, zvyraznuje, objevuje se casteji a tim se normalizuje. 

      Ted bychom se mohli bavit o spolecenske skodlivosti nasili v mediich a vskutku jsou hlasy, ktere je povazuji za skodlive tim, ze muze negativne ovlivnovat zejmena deti, ale pokud vim tyto teze nejsou vedecky prokazane.

      No a tim se dostavam ke zminene diversite. Nejen, ze proste sleduje spolecensky trend, cimz zrejme oslovi vic zakazniku nez odradi, ale neni na ni nic skodliveho. Nekomu se to mozna nelibi, z jakychkoli duvodu, ale musime se ptat jestli normalizovani diversity je spolecensky skodlive ci ne, nebo dokonce i naopak, jestli neni prinosne.

    • MalyZeli

      Parta komunistu chce znicit kapitalisticky svet, nadavaji na studentske dluhy a pritom sedej s partou, pijou šáňo, a nic nedelaji. Videl jsem nekde ze to nazyvaji "Zoomer Cringe Disaster", a pasuje to. S tou hrou je tolik veci v neporadku, ze koseni civilistu po stovkach je snad jedine pozitivum, jedine misto kde se da trochu vyblbnout. Dalsi zabita znacka.

  • Morraw

    Hmm. Teď jsem si koupil Spideyho a je to bážo. Tohle vypadá ale jako srajda. Škoda, těšil jsem se na další open world.

    Tak vyzkouším až to bude venku. Ale publisher má smůlu bo Epic 😇

    • medveddd

      Takže to normálně ukradneš?

  • Maxianimal

    To není možný, vždyť to z těch trailerů vypadalo tak dobře :D

    • MalyZeli

      Hlavne ze to tady kazdej rikal v komentarich, a byly za to bany :-).

      • Derp_1337

        Jo, bylo to trochu postavené na hlavu. Rozdávaly se bany za kritiku traileru a nakonec se ukázala, že i samotná hra je spíš podprůměr.

        • uher

          Třeba Šárka teď taky dostala ban a 14 dnů sem nebude moct psát 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit