Přejít na výpis diskuzí
Salt and Sanctuary, na rozdíl od jiných, skutečně ctí odkaz Dark Souls a vyjde i na PC
12.1.2015 | Petr Poláček
24 příspěvků
-
Běžte pářit casual hry vy kkkti a nebrecte tu by ste potřebovali par přes tlamu běžte se vzpamatovat a nelozte sem omg souls hry nejsou pro idioty.
-
Hra které se to pixelizování s přehledem odpustí protože jde o zábavu ne ta je až na prvním místě. *3*
-
Zajimavy nazor... Ty se domnivas, ze se s tichem pracuje kvuli feelingu hry? To je ta idea? Podavat informace konkludentne a nejasne, aby vice pracovala fantazie hrace? Je to mozne, ale mnohem ptavdepodobnejsi je, ze ta hra proste nema co rici... Konspirace o tajemnu a existencialnim presahu se objevuji prevazne u fanouskovske komunity a je to pochopitelne, ale porad bych to bral s rezervou. Fanousek je schopny najit vsechno mozne i na mistech kde to proste neni, treba i inteligentni humor v south parku. Coz je samozrejme nonsens. DS sou skvele hry jednou rocne u nich par desitek hodin stravim, ale rozhodne v nich nehledam neco co tam neni.
-
Nejlepší combat má Jedi Academy, ten zatím žádná hra nepřekonala a DS combat je směšný oproti Jedi Knightům
-
tak ja, ze na mp se nejlip pozna jak na tom ten system je, proti prostoduchy ai, co opakuje dokola stejny rutiny se nic nepozna
-
MP nehraju, nevim jak na konzolich, ale treba ja na PC mam MP uplne broken a to z duvodu jejich netcodu, protoze aby typek machal mecem uplne jinam nez stojim a v jinem smeru a ja dostaval rany....na to nemam nervy
-
staci se podivat na yt, kam uploadujou hraci bitky z mp, to je spis komedie nez system, natoz propracovanej
-
Tak to ted budou vychazet kazdy mesic napodobeniny DS? Me osobne DS nic nerika ale takovym stylem se to zhnusi i fanboyum.
-
ja si taky z glorifikovani DS delam srandu, ale popravde receno, jejdasek ma pravdu
-
propracovanej soubojovej system? to je asi posledni, co by me u dark souls napadlo tvrdit
i kdyz mozna pro nekoho obihani, metani kotoulu a bashovani stitem znamena propracovany system -
Kdyz budes hrat sikovne, tak ti to nemusi trvat sto pokusu.
-
Souls hry nestavi jen na obtiznosti a zacleneni smrti do hratelnosti (coz neni nic vyjimecneho, borderlands to ma taky, po smrti hra nekonci, ale pokracuje). Vyznamnym hernim prvkem je propracovany soubonovy system a vyborna fyzika zbrani. Take management (vylepsovani) zbrani js pomerne propracovany a komplexni. Myslim ze tohle ke hre tahne vic nez zvelicovana obtiznost.
-
Myslím save-vování a load-ování u her obecně.
-
Myslíš rozhodnutí typu jakou si vezmu zbraň, kdy udělám kotoul, jakým směrem seknu, kdy si vezmu lahvičku a následek smrt? Jen se ptám, protože ta tvá věta zní skoro jako kdyby si DS považoval za RPG...
-
Ale DS2 i bez modů jde dobře uzpůsobit na klávesnici, jednička jen s mody. *9*
-
Čímž samozřejmě nic proti Dark Souls 1,2 nabo Demon's Soul. Ty hry jsou skvělé. (pokud teda nepočítam PC port Dark Souls 1 - otřesná hrůza)
(PS: - hra je navržená na gamepad, takže se to na té klávesnici opravdu moc dobře neovládá) -
HaHa
-
Přesně tak, nikdo nenutí nikoho hrát Souls hry. Her je tolik, že si musí vybrat úplně každý, kromě Joa teda ;-)
-
Ja vam neviem. Ta hra vypada pekne, som si isty ze sa aj dobre hra. Ale tak nehral by som to zrejme na inom ako PS Vita. Ak som doma a mam PS4, tak proste radsej zahram DARK SOULS II resp o nieco lepsi DARK SOULS este na X360 a nemusim hrat 2D platformer, ktory "feels like a souls game"
-
Ani druhy Dark Souls mnoho necti pilire ranych Souls her... Uz jsem z toho veskeryho sklonovani, citovani a navazovani na jejich odkaz unavenej. Jablkem ze stejnyho stromu snad bude Bloodborne—SNAD! Ostatni zustavaji u slibu, pripadne nepochopeni toho, co je na Souls ryzi a unikatni. A pro me to rozhodne nejsou tezci nepratele, neustale umirani nebo absence herniho "F5" standardu. Jde o pribeh, svet, postavy a to jak se pracuje s tichem a silou nevyrceneho.