Přejít na výpis diskuzí
Sam Fisher z řetězu utržený v traileru na Splinter Cell: Blacklist
25.9.2012 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Ach jo, akce-akce-akce a stealth nikde, plus bych dal království a půl princezny za dabing Ironsida ...........
-
Když už samotný trailer nudí tak asi bude něco špatně.
-
Nevím, jak to těm amíkům dát najevo, ale každyý pokračování přes číslo 2 je BAD !!
-
Nevím, jak to těm amíkům dát najevo, ale každyý pokračování přes číslo 2 je BAD !!
-
Kde to je tá Amerika? Alebo Sam=Rambo!?
-
He are not Splinter Cell ... Michael Ironside was and is only Splinter Cell
-
-
You is bad anglish
-
-
Uh...příšernej trailer.
-
strasna sr*cka
-
to je přesně ten typ her, který nemusím... americký špionážní, akční, agenti, vše uber-vážné, zachraňování světa tou starou dobrou amerikou atd... hra jakoby z oka vypadla filmovým shitům typu Air Force One... a to jsem kdysi první díl hry vyhrál v nějaké soutěži, zapnuté jsem to neměl asi ani 5minut
něco takového je škoda času i pirátit -
-
Takovej je Tom Clancy...Až se začnou dělat hry podle Viewegha tak to bude lepší *3*
-
Holt se smiř s tím, že USA jako jediný mají koule na to něco zachraňovat. Nikdo jinej to zatím nikdy nebyl. Takže takový jsou i hry. Mírový vojska OSN ve hrách budeš hledat těžko.
-
-
Je pěkný, že když Kojima udělá trailer na stealth akci, kde si uprostřed nepřátelskýho tábora zavolá vrtulník a zastřelí každýho po cestě, nikdo neřekne ani popel. Ale to je Kojima, já vím... Njn, holt někdo má dobrej PR a někdo ne :)
-
-
Za prvé Kojima ukazoval nedodělanou hru. Takže to zavolání vrtulníku chtěl jen lidem ukázat jakože jedna z mnoha novinek,které ve hře budou moci být. To,že to zavolal na nepřátelské základně je proto,že nebude ukazovat nedodělanou hru 2hodiny jen aby se dostal někam na odlehlé místo. Jinak pokud jsi všímavý,tak uvidíš,že Snake v MGS zabil sice někoho,ale měl zbraň s tlumičem a poblíž těch hlídačů nebyl nikdo další. Takže se uklidni a hned tady nehatuj.
Další člověk,kterej ukázku cca 10-15min považuje za plnohodnotnou hru. Ale to,že se hra bude dodělávat ještě přes rok,tak to už tě nezajímá :D komediante -
srovnáváš jablka a hrušky
-
-
Ne, srovnávám stealth akci přešlou do akce se stealth akcí přešlou do akce, jen jedna tu má silnou fanouškovskou základnu :)
-
-
MGS nebyl nikdy čistokrevná stealth akce. Narozdíl od SC.
-
-
Hráls jedničku chlape? Tam jsem si sakra rozmyslel, jestli někoho zabiju. A rozhodně jsem do nepřátelské základny nevolal helicoptéru, takhle daleko nejde ještě ani CoD :)
-
-
OKI, MGS je CoD s prostředím vytvořeným Japonci, díky za odpověď, beru na vědomí :)
-
No, já si z jedničky pamatuju třeba střílení hromad nepřátel na schodišti a spoustu dost zběsilejch bossfightů - proti tanku, vrtulníku, ninjovi a podobně. MGS je japonská telenovela s prvky akce i stealthu, volání helikoptéry doprostřed základny tam není nijak "out of place", protože je tam spousta mnohem ulítlejších věcí.
-
-
-
-
-