Přejít na výpis diskuzí
Samá akce a žádná legrace na videu z LOTR: War in the North
2.2.2011 | Aleš Smutný
10 příspěvků
-
Elfí kouzelník (nebo co to je?) + dalších x blbostí, neříkám, že je LotR nějak svatý, ale jistou úctu k zákonitostem toho světa by autoři mít měli.
-
a takto, damy a pani, sa nici knizna legenda *3*
-
-
nicenie by som to (zatial) nenazval ...podla mna treba pockat az to vyjde a potom to sudit. Fakt ale je ze s tymi kuzelnikmi je to v LotR hrach take kadeake.. v Tolkienovom svete boli piati kuzelnici - Gandalf, Radagast, Saruman, a dvaja Modry kuzelnici. ale zas lore-master =/= wizzard :P ...a pokial viem tak elfovia mali nieco ako "zvlastnu moc" ,ci? o_O
-
-
Elfové mají magickou moc, koukni třeba na Galadriel. Nevím, proč by to mělo být takové znesvěcení originálu, když v knížce ani ve filmu nic o tom, co se na severu středozemě při pouti froda děje.
-
-
-
len mala poznamka :D ..neni to šampiona Eriadoru ale šampiona Ereboru (Osamelá hora) :P
-
-
Zatraceně, to mám z toho, že opisuju a neposlouchám. A bylo mi divné, že Eriador neznám...:) Děkuji převelice:)
-
-
baaah jest tam veci ...sa stava :D
a hej Bystra rieka tam niekde je :D (sa mi zda)..treba zas precitat knihy,vsetky, uz nemam prehlad -_- -
Ovšem Eriador skutečně exituje - je to název části Středozemě mezi Mlžnými horami na východě a Modrými horami na západě. V Eriadoru leží mimo jiné Kraj nebo Roklinka. (Ovšem Erebor tam neleží.)
Jinak co se traileru/hry týče - autory bych nechal vhodit do plamenů Orodruiny, Hory osudu, za urážku a znesvěcení předlohy -
-
Erebor (Osamělá hora) se nachází mezi Železnými horami a Rhovanionem. Teď si nejsem jistý, jestli někde poblíž neteče Bystrá řeka
-
-
-
-
Vypadá to na další zklamání ve stylu lotr conquest