Přejít na výpis diskuzí
Sama Fishera si ve filmu Splinter Cell zahraje Tom Hardy
15.11.2012 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
70ti letej Ford jako Indy/Han Solo…66ti letej Stallone jako Barney Ross…57ti letej Willis jako John McClane…v čem je problém, ty srandisto, aby Clooney v 51 hrál i třeba Sama Fishera? Už je to pasé, ale neviděl bych v tom nějaký zásadní problém.
Jinak upřímně, ja si Clooneyho taktéž dokázal představit jako ideální typ na postavu Sama. :) -
Já pouze poukazoval na to, že není možné, aby si nebyl jist, zda-li je ignorován, nebo trolen ostatními - vždy se může podívat, kolik "líbí/nelíbí" dostal...
A i tak s tvou hypotézou tak docela nesouhlasím. Méněcenným jedincům jde o pozornost, chce být čten, v tom jsem s tebou za jedno. To však znamená, že mu jde primárně o čtenost, o reakce, nikoliv o souhlas/nesouhlas... 15 líbí/nelíbí bude mít tudíž stejný efekt jako 30 nelíbí - kór když ví, že je to naschvál... Nejen, že trola krmíte, ještě tu na něj vymýšlíte fígle. Musí mít žně... -
Miluju ty fanboye kteří říkají tamten a onen herec přece nemůže hrát tu a onu postavu protože ji není vůbec podobný... Lobotomie mozku. Připomíná když jsem četl na jednom webu ze Mary Jane v novem Spider-Manovi by měla hrát nějaká ruska protože ji je strašně podobná a ma červené vlasy.WTF?! 60 letej Clooney? srandisti:D
-
Dobrá myšlenka *1*
-
Nemáš pravdu příteli.
Velký počet mínusek je to, oč těmhle duševním mrzákům jde.
Když jsou naprosto bezcenní imbecilové připuštěni do diskusí, tak i kdyby chtěli, nedokáží vyplodit názor, jenž by byl přijat kladně. Tím pádem je získání velkého počtu záporů jediná šance, jak ověřit svoji existenci.
Neboli:
Mám velký počet záporů = můj příspěvek byl přečten tolikrát, kolik záporů mám = přispěl jsem do diskuse a tím pádem jsem vykonal činnost = vykonal jsem činnost, existuji. *1* -
Tak tak.. Ironsidův hlas tvořil minimálně polovinu jeho charakteru. *3*
-
Tehdá byl ještě smrkáč.
-
No tak zrovna Hardy si myslím, že se na něho vůbec nehodí. A taky je mi strašně nesympatický.
Naopak George Clooney, kterého někteří navrhovali by se tam hodil vzhledem daleko víc. Např. na této fotce mi Sama přímo připomíná >> http://tinyurl.com/cvu3p9v -
Správně!
-
Jj.
-
Nehrál taky Shinzona ve Star Trek Nemesis?
-
Tak Fisher byl trochu namakenaj. Podle infa má snad přes 90Kg (93-95kg myslim). Takže korba to trochu je. Nebo spíš trochu i musí,když může vyset na římse třeba 10minut :D . Jako Toma Hardyho mám rád, ale uvidíme zda mu ta role sedne. Možná,že dokonce ano, ale stejně už to pro mě nebude Sam Fisher. Ať už ve hře nebo ve filmu a to jen proto,že nebude mít nikdy víc hlas Michaela Ironsida
-
pokud bude mit 0 tak mu bude jasny, ze je to rovne :).
nicmene....byl by zajimavy napad vyradit uplne hodnoceni u nejnotorictejsich trollu... -
Bejvavalo, uz v Double Agentovi vypadal v tricku jako Arnie, ale kdyz si navlik uniformu, tak zmenili model a zas byl normalni :)
-
Ehm, stačí, aby se podíval, kolik dostal "líbí"/"nelíbí" a hned bude v obraze...
-
ze Patyzón *1*
-
challenge accepted :).
-
Mě Fischer vždycky připomínal ksichtem George Clooneyho, ale to by asi nebylo to pravý
-
Co jenom postavu :D Hlavní postavu hlavně musí hrát chlap! :D
-
Asi si nepochopil.... On tam upíra chce já ne.... přečti si to znova.... On trolli, já ne.