Sami vývojáři nešťastné akce Redfall doufali v její zrušení
-
Škoda, že se to jmenovalo Prey. Pokud vím, to jméno si vynutila Bethesda. Lidi pak očekávali něco podobného jako původní Prey z roku 2006 a nenaplněné očekávání je základ špatného přijetí. Ale i tak to bylo hodnocené celkem slušně jak v recenzích tak hráči. Tedy v průměru. 10, 9, 6 v českých médiích nebudí důvěru. Prey 2 bych viděl taky rád. A to ať už by se za jedničku považovala verze z roku 2017 nebo ta původní, protože obě byly velmi dobré.
-
Microsoft je bity za pruser Zenimaxu.
Alternativni realita: Microsoft je bity za brutalne, tvrde rizeni hernich studii.
Pick one.
-
je fakt škoda, že Prey se špatně prodávalo. Byla to výborná hra, 9/10 za mně. Místo upírů bych mnohem raději viděl Prey 2, bohužel toho se asi nedočkáme.
-
Jestli tomu rozumim dobre, tak duvodem neuspechu neni predevsim Gamepass, tedy ta povidacka o tom "ze kdyz to jde do Gamepassu tak se do toho dostatecne neinvestuje"?
-
Njn, chudáčci.
-
Milé děti, dnes si povíme o dalším z xy desítek případů, které se dějí dnes a denně nejen v herním průmyslu: "Já jsem manažer, já vám vysvětlím, jak se to dělá." RIP Arkane
-
No... gratulace ke zničení výbornýho studia...