Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL.... o 5 let později a z toho člálknku nebyl splněn ani jediný bod :D určitě si ještě něco od BI koupím..
  • Pred cca dvema tydny. Odpovidal na Lirikove streamu :)
    http://goo.gl/0AQvn
    • *post pro Clowna
      • ještě díky - v tom odkazu je dost novýho infa o kterým jsem předtím nečetl
        • Neni zac. Sleduj ten reddit, protoze kdyz se neco o DayZ sustne, tak se to tam hned objevi :).
          Jinak vubec nevim, jak to vyresi s konzoli. Jsem oddany PCckar :D.
      • ah díky vypadá, to že už je to teda jistý, ale s tou částí, že to bude až bude pc verze komplet hotová si myslím, že jsem měl pravdu. No nic přeju vám to(konzolím), ale je fakt, že by mě zajímalo jak to tam bude vypadat a jestli tam budou stejný mechaniky + jak vyřeší online a certifikace u microsoftu na xboxu (tam se za online hraní platí ne?)
  • Nechci tady vyvolávat flame, ale mohl by se mi někdo prosím pokusit vysvětlit, proč jsou zombies dneska tak populární?
    • Čet jsem o tom někde nějakej chytrej psychologickej slint. Prý to má něco společného se stavem naší společnosti a s lidským pohledem na svět, nebo tak něco. No každopádně mě je to u pr.ele, prostě mám rád postapokalyptickou tématiku jak v knihách, tak i ve filmech a hrách. Na DayZ se těším, ale snad to s tou realitou nepřeženou - nevím jakou speciální péči potřebuje třeba takový zásobník do samopalu vz. 58 - pouzdro,lůžko na náboje a pružina promazaná vazelínou. Můžete ho na měsíc zakopat do hlíny a i po vytažení bude vpohodě fungovat. Takže vocaď pocaď :) ......
    • nejde tolik o zombie ci zeds, ale o nekompromisni survival sandbox, kde ty sam se stavas soucasti pribehu
      • A nebyl by lepší čistý survival sandbox s nepřáteli, kteří jsou inteligentnější? Narážím třeba na něco podobného seriálu Revolution, jestli někdo zná.

Nechci se začít hádat nebo nějak argumentovat, jenom jako svůj názor dodávám, že je na mě těch zombie her už celkem dost.
        • deridon
          asi tak jak říká Nombre, zombie je sice "oficiální hlavní nepřitel", ale tím největším nepřitelem jsou lidé samotní a jejich instinkt přežití a tak to prostě bude po každé katastrofě/události... bohužel
        • Ve finale jsou nejvetsim nepritelem stejne ostatni lide. Ve Standalone zrejme bude dalsim nepritelem siroka skala vsemoznych nemoci. A samozrejme porad tu bude nakazena populace Chernorusi a musim rict, ze bez nich by to asi nebylo ono. Moc by se mi nelibilo kdyby misto nakazenych lidi po mape pobihani NPC vojaci se zbranema. Prave nakazeni zajistujou atmosferu osamelosti a padu civilizace.
        • ZvacA
          A teď otázka selskýho rozumu:

" Co udělám, když mě daná tématika nebere? No, hodím na to bobek a budu hrát něco jinýho, páč je prostě ta možnost si vybírat ze širokého spektra. "
  • Bude nudemod pro zombíky? Budou se postavy pomočovat před smrtí? Půjde se schovat do krávy? Každopádně změny asi zajistí, že bude zas co hrát. Hlavně jestli se jim to podaří odprkenit. Arma 3 v tomhle směru už vypadá o dost líp podle videí. Jestli se tim inspirovali při úpravě DayZ na Armě2, tak to bude super. Hlavně je tam čas i pokecat s kámošema. Prostě, když na čundr neni čas, tak se to dá dohnat v DayZ po večerech.
    • zapomněl jsi na nejdůležitější.. půjde přežít za pomoci pití vlastní moči?
      • http://static.fjcdn.com/large/pictures/86/7a/867a3d_3177135.jpg
  • cokoliv, co běží na enginu Army, by mělo mít varovnou nálepku stejně jako cigára
    • XorxoxTalarius
      Myslis jako navykove? :)
  • Doufám že přidaj nový žrádlo ,fazole a tuňák už mi nejedou :)))
    • Heinz fazole snad budou, ale na plechovky Cola a Pepsi nedostali licenci. Tak treba budem pit v SA Matonku :)
      • Bylo by skvělé, kdyby se ve hře jedly české produkty a značky. Stejně tak by si mohly dělat reklamu textilní firmy na značky oblečení.
        • smejki
          Sniper: 8 o'clock, baťovky, far
  • Druhá hra za deset let kterou si předobjednám *16*
    • Chceš metál?
      • Informativní poklona dané hře a nával euforie z infa, nic víc v tom není, proč na to reaguješ takovým nesmyslem... ?
        • Protože je osamělý jedinec, s životem bez radosti a sžírající se závistí k těm, kteří ji mají. Pusť ho z hlavy, takoví si dřív či později sáhnou na život;-)
          • Nedotkl se mě, ani neurazil, to snad od takové podlé pakáže ani nejde *15*
            Ale pobavit se na jeho účet můžem *8*
  • Bude mať táto hra niečo spoločné s enginom Army?
    • Ne, pojede to na nejnovejsim Unreal engine a bude to koridorovka :-).
      Promin, ale tahle otazka je fakt trosku mimo...proc by na tom jinak delala i Bohemka?
      • Tak to víš, jsou tu tací co doufaly, že to konečně bude vypadat k světu.
        • vlastik.plaminek
          Tak ženské vždycky čumí spíš na vzhled než na mechanismy.
    • JJ, bude to upravený engin z army 2
  • Bude DayZ i na konzole?? Resp. PS3??
    • ani nechci vědět jak to bude vypadat :(
    • pokud prodaji 1M kusu, tak prijde XBOX verze
    • Dayz na konzole 100% nebude, aby to tam daly, tak to by musely hodně zjednodušit ovladání a spoustu dalších věcí, to by zkazilo celý prožitek.
      • Dean Hall nekolikrat rekl, ze pokud se DayZ bude prodavat dobre, tak by konzolova verze nejspise byla.
        • Neřekl, že bude - pouze řekl že se podívá jaká by byla možnost případné konverze a to až po tom co bude PC verze kompletně hotová.
          • http://i.imgur.com/lzQUI.png
            • Jak je to starý prosímtě, protože já si pamatuju, že někde bylo, že o tom bude přemýšlet až bude PC verze komplletně hotová a že i kdyby to převedli na xbox tak by to bylo osekaný o dost věcí, protože by se na konzole nehodili (výkonem, typ ovládání atd.) Jen si nemůžu vzpomenout kde to bylo. Je možný, že zjistil, že by tam případně nebyl problém - potom je to ok.
        • XorxoxTalarius
          A Arma na konzolich jede? :D
          • ArmA a DayZ Standalone budou sice bezet na stejnem zakladu (RV engine), ale architekturou se budou velice lisit. Technicky to bude temer jiny engine.
            "...one of the key things we are doing with development is entirely redeveloping how the engine works. I can’t stress enough just how fundamental this change is." - http://goo.gl/Iw9Jv
  • h0p3
    pro mě, na herním poli, nejočekávanější věc 2013!
    • Pro tebe a par set tisic dalsich hracu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit