Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    pro mě, na herním poli, nejočekávanější věc 2013!
    • Pro tebe a par set tisic dalsich hracu *3*
  • Doufám že přidaj nový žrádlo ,fazole a tuňák už mi nejedou :)))
    • Heinz fazole snad budou, ale na plechovky Cola a Pepsi nedostali licenci. Tak treba budem pit v SA Matonku :)
      • Bylo by skvělé, kdyby se ve hře jedly české produkty a značky. Stejně tak by si mohly dělat reklamu textilní firmy na značky oblečení.
        • smejki
          Sniper: 8 o'clock, baťovky, far
  • Draken69CZ
    CoDko srovnávat s tímhle? LOL
  • Ty vole, já se tak těším....
  • Cypri
    Chci a těším se. *14*
  • Kozy
    když to byl mod, tak se mi to moc nezdálo, ale teď každou novou informaci hltám a obdivuju je.
  • Pred cca dvema tydny. Odpovidal na Lirikove streamu :)
    http://goo.gl/0AQvn
    • *post pro Clowna
      • ještě díky - v tom odkazu je dost novýho infa o kterým jsem předtím nečetl
        • Neni zac. Sleduj ten reddit, protoze kdyz se neco o DayZ sustne, tak se to tam hned objevi :).
          Jinak vubec nevim, jak to vyresi s konzoli. Jsem oddany PCckar :D.
      • ah díky vypadá, to že už je to teda jistý, ale s tou částí, že to bude až bude pc verze komplet hotová si myslím, že jsem měl pravdu. No nic přeju vám to(konzolím), ale je fakt, že by mě zajímalo jak to tam bude vypadat a jestli tam budou stejný mechaniky + jak vyřeší online a certifikace u microsoftu na xboxu (tam se za online hraní platí ne?)
  • Nechci tady vyvolávat flame, ale mohl by se mi někdo prosím pokusit vysvětlit, proč jsou zombies dneska tak populární?
    • Čet jsem o tom někde nějakej chytrej psychologickej slint. Prý to má něco společného se stavem naší společnosti a s lidským pohledem na svět, nebo tak něco. No každopádně mě je to u pr.ele, prostě mám rád postapokalyptickou tématiku jak v knihách, tak i ve filmech a hrách. Na DayZ se těším, ale snad to s tou realitou nepřeženou - nevím jakou speciální péči potřebuje třeba takový zásobník do samopalu vz. 58 - pouzdro,lůžko na náboje a pružina promazaná vazelínou. Můžete ho na měsíc zakopat do hlíny a i po vytažení bude vpohodě fungovat. Takže vocaď pocaď :) ......
    • nejde tolik o zombie ci zeds, ale o nekompromisni survival sandbox, kde ty sam se stavas soucasti pribehu
      • A nebyl by lepší čistý survival sandbox s nepřáteli, kteří jsou inteligentnější? Narážím třeba na něco podobného seriálu Revolution, jestli někdo zná.

Nechci se začít hádat nebo nějak argumentovat, jenom jako svůj názor dodávám, že je na mě těch zombie her už celkem dost.
        • deridon
          asi tak jak říká Nombre, zombie je sice "oficiální hlavní nepřitel", ale tím největším nepřitelem jsou lidé samotní a jejich instinkt přežití a tak to prostě bude po každé katastrofě/události... bohužel
        • Ve finale jsou nejvetsim nepritelem stejne ostatni lide. Ve Standalone zrejme bude dalsim nepritelem siroka skala vsemoznych nemoci. A samozrejme porad tu bude nakazena populace Chernorusi a musim rict, ze bez nich by to asi nebylo ono. Moc by se mi nelibilo kdyby misto nakazenych lidi po mape pobihani NPC vojaci se zbranema. Prave nakazeni zajistujou atmosferu osamelosti a padu civilizace.
        • ZvacA
          A teď otázka selskýho rozumu:

" Co udělám, když mě daná tématika nebere? No, hodím na to bobek a budu hrát něco jinýho, páč je prostě ta možnost si vybírat ze širokého spektra. "
  • tady se nekdo veze na vlne popularity zombiku kterou nastartovalo Call of duty. uz je tech zombiku nejak moc a když chcete hrat dobrou akci tak radši to codko *3* original je vzdy lepsi nez kopie
    • beres chujovej matroš
    • Don't feed the troll.
    • Stillson
      Jsi jen trol nebo to myslíš vážně?
      Pokud můžu jen dodat. CoD určitě nenastartovalo Zombie akce. Pokud se nepletu, tak zombie hry jsou delší dobu než nějaké CoD (např. Resident Evil). A CoD to převzalo taktéž z jiných her (kde sice nebyli zombie, ale jiná stvoření).

A jinak s popularitou DayZ se protrhl pytel hrami,které chtějí jen zkusit štěstí a obohatit se.
      Jo a mimochodem v DayZ nejsou zombie :-)
      • Veskoslav
        Joe je jeden z největších hlupáků z trolí rodiny.
        • To by pak, svym desivym zpusobem, byl taky nejuspesnejsi z tehle rodinky *1*
        • ty umíš akorát nadavat
          • schizofrenií troll LOL
        • ja si teda taky pamatuju jednoho id*ota JOE ... ale to bylo jeste za casu pred prichodem PS3 na trh... to je tenhle stejny JOE nebo to byl jiny JOE? :D
          • Veskoslav
            To netuším. Ale to by jinak byl docela vytrvalý trol.
            • a navic si nejvetsi spamer tady na tisculy, zapsamuješ svymi nesmyslnymi prispevky naprosto kazdou diskuzi a neda se to čist
    • Nechci ti brát iluze, ale popularitu zombíků nastartovalo Left 4 Dead, řekl bych ;) A i tak oboje, jak L4D tak COD do toho maji dost daleko ;)
  • Bude mať táto hra niečo spoločné s enginom Army?
    • Ne, pojede to na nejnovejsim Unreal engine a bude to koridorovka :-).
      Promin, ale tahle otazka je fakt trosku mimo...proc by na tom jinak delala i Bohemka?
      • Tak to víš, jsou tu tací co doufaly, že to konečně bude vypadat k světu.
        • vlastik.plaminek
          Tak ženské vždycky čumí spíš na vzhled než na mechanismy.
    • JJ, bude to upravený engin z army 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit