Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obe mnohem lepsi nez Warzone :-) Pak jeste je vyborna jedna ale zaboha si nevzpomenu na jmeno... neco Sun... :)
  • Defense Grid, nebo flashová Gemcraft Labyrinth
  • *Dle mě měl
  • Ono spíš záleží na tom, zda známka odpovídá dojmu recenzenta ze hry. Na ostatní známky se přece vůbec hledět nemusí.

(PS Dle měl DS3 dostat taky 6 *1* )
  • Hral sem jen Anomaly warzone earth a moc me to bavilo, napis pls nejake tipy na defense tower hry, nejak sem se k nim nedostal a rad bych je skusil
  • Nikoli. Nekdo totiz evidentne namyslel, ze kdyz budou vice kriticti, ctenari je nebudou brat na lehkou vahu *1* Takze jdou uz po nekolikate proti celosvetovemu prumeru v domeni, ze jim to asi pomuze, nebo co... *2*
  • Mahcake
    Nebylo těch 6tek už nějak moc? *7*
  • claymen
    ve verdiktu máte defenCe, místo defense
  • Určitě stojí za to, perfektně jsem se bavil, je pravda, že pro někoho, koho nebaví Tower Defense hry může být stereotypní, ale já Tower Defense hry miluju takže jsem se bavil pořádně steretyp nestereotyp :-D Sice mě mrzelo malé množství map, ale když vemu v potaz, že je to v podstatě amaterský počin, tak i tak autorům tleskám.
  • Odulin
    Jo na papíře to zní celkem fajn. Defenska kombinovaná s fps. Vzdáleně mi to připomnělo jednu starou věc....Uprising. Nicméně 15$ se mi zdá dost. Až spadne pod 10$, tak o tom začnu uvažovat. Stejně ještě nemám dohranou Anomaly: Warzone Earth.
  • vypada to moc dobre aspon nejaka zmena :) mam rad taketo flash hry takze ju urcite vyskusam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit