Přejít na výpis diskuzí
Satanův syn se v nové verzi adventury Lucius přesouvá do 80. let
9.8.2016 | Václav Pecháček
5 příspěvků
-
Demake. Aha. Jo, to zní kloudně. Nepřestává mě udivovat schopnost některých lidí vysvětlit, že jejich dílo není ošklivý nebo technicky propadák, ale že to byl záměr. Trošku to smrdí moderním uměním, kdy za perfektní dílo může být dnes považováno i lejno na ulici (ovšem jen pod správným úhlem nasvícení a jen se správným oduševnělým komentářem, třeba "i cesta může být cíl" apod.). Nevim, jestli mě víc děsí fakt, že tyhle věci někdo nabízí nebo že se o ně někdo zajímá.
-
-
Mně se pixelart upřímně, bez přetvářky líbí. Co s tím budeš dělat? Popřeš mou existenci?
-
-
No možná to bude jen ku prospěchu věci. Původní hra má úžasně slibný námět a celkem fajn atmosféru, hratelností je však vyloženě tristní. Předělávka možná odstraní některé věci spojené s ovládáním, navigací a třeba i trochu vylepší level design. Podle traileru se ale bojím, že stejně půjdou cestou věrné předělávky a samotné zabíjení bude pořád zoufale omezené předpřipravenou cestičkou bez větších možností k experimentování (přestože by to u téhle verze bylo vzhledem k minimálním nákladům na vývoj ideální).
-
Tak tohle bych dal nějakýmu fandovi hrát na 12.palcovym monochromatickym monitoru aby byl herní zážitek vskutku konzistentní.
-
Podle mě je práce na takovémto díle plýtváním energie. Pokud to dělá nějaký fanoušek ve volném čase a hlavně pro zábavu, tak proč ne...