Přejít na výpis diskuzí
Saudskoarabské survival RPG Badiya nabídne netradiční prostředí a komplexní herní systém
28.8.2016 | Honza Konfršt
80 příspěvků
-
Moc důvěryhodně to na mě nepůsobí. Jako by to bylo sešito z několika her. Pár záběrů ale vypadá pěkně.
Je mi celkem fuk, v jaké zemi tu hru dělají (tedy pokud ta hra není oslavou nějakého mně nelibého režimu). Mám ale své pochybnosti u her z těchto oblastí. V SA stačí jediný tak perem a představitele studia už nikdo nenajde. Obecně by mě hodně zajímalo, jak to chodí v těchto zemích, pokud jde o vývoj.
Navíc zkušenosti zatím nicmoc. No ale třeba překvapí.
PS
Narážky na islám jsou fakt trapný. V téhle věci mám docela radikální názory, ale stejně to sem netahám. Vytáhnul bych to, leda by jejich hra měla být nějakou hlásnou troubou islámu, což se zatím nezdá. -
No za tohle tvůrce by měl určitě stihnout trest, však to byl zrovna i saudskej duchovní, kdo vydal fatvu zakazující stavbu sněhuláků. :-D Kdo nevěří, tak http://www.reuters.com/article/us-odd-saudi-snow-idUSKBN0KL15N20150112
-
Velke nafoukle nic je ekonomika USA a dalsich evropskych zemi
-
ano, ale další manželky budou až jako DLC...
-
Tak jestli půjde hrát za pedofila, nebo znásilňovat a pak se ještě ukamenuje ta oběť, tak to bude novej level hratelnosti. Podřezávání nevěřících psů je asi samozřejmostí.
-
ano a bude to hodně krátká hra...
-
až jim vyschne ropa, tak se ukáže že jejich ekonomika je velké nafouklé nic... pak tam začne masakr. Ostaně jak v těchto zemičkách které celou ekonomiku postavily na ropě a jinak maj všichni levé ruce a prázdné hlavy dojde černé zlato, nastanout trable...
-
kolik žen/otroků si tam budu moci koupit.... budou tam svatby s dětmi... budu se tam moc účastnit veřejné popravy někoho, kdo se odklonil od té jejich ideologie.... bude tam kamenování za městem, náboženská policie či nějaká ta povolná ovce nebo koza...?
ale vážně... podobnou blbost budou asi zdarma rozdávat pod záštitou BrainFree, jinak nevím, kdo by si to zahrál... -
Allah akhbar! *7*
Mimochodem, nezakazuje nahodou koran zobrazovani zivych bytosti? To si dovolili hodne, navic v SA kde vladne dost ortodoxni sunnitsky islam. Ale je pravda ze modely tech postav nevypadaji nijak uzasne, tak to asi Allah prizhmouri jedno oko. *2* -
Na papíře to vypadá skvěle... Jen mám strach, že dobrej nápad pohřbí naprosto tragický zpracování a ta hra bude buď nefunkční, nudná anebo obojí... Přece jen, předešlá tvorba tohoto studia moc důvěry nepřináší...
-
Mně prostě vadí, když ráno narazím na hrej na článek od Honzy Konfršta a odpoledne od něj narazím na článek na games. Já se omlouvám, ale je tak trochu d *** a
-
Okamžitě kupuji. *4*
-
vypadá to pěkně, jen mi příde že maj nějakou schízu, v jednu chvíli to vypadá jako Red Dead Redemption pak je tam indiana jones, potom je tam ten novej batlefield. mi příde jako by se nemohli rozhodnout jakou hru vlastně udělají.
-
no vypadá to paradne po graficke strance, originalni prostredí a snad to nabidne i neotrely pristup ve srovnani se zapadnimi hrami, ktere se uz delaji podle jakesi sablony a chybí jim originalita. Saudove jsou diky rope tak bohatí a tahle hra muže mít takový rozpočet, o kterem se zadluženým evropanum nebo amikum ani nesni
Alah je veliký -
Zajimalo by me, kolik lidi si bude v komentarich plest survival rpg se simulaci muslimu v EU *1*
-
To je kvlůli tomu aby se tady ty imigranti nenudily?
-
pujde tam hrat za zenu? *4*
-
nechte slibu dělejte na tom
-
Doufám, že nám pánové dodají "full experience" tzn. 5x denně se modlit, popravit každého kdo vyznává jinou víru, hlavně ať se tam neobjeví ženská za volantem nebo nedej bože by nebyla zahalená. Kromě klasických povolání, které známe z RPG bychom si mohli založit vlastní mutawa oddíl a prosazovat na pouštích tu jedinou a správnou spravedlnost. Popř. něco ve stylu Bioware, budete mít mužskýho companiona, po nějaké době se spřátelíte, pak zjistíte že je gay a můžete ho dle zákonů SA popravit! Juhůůůůů! *14*
Samozřejmě mezitím vším musíte natěžit tolik ropy, aby vás díky profitům z prodeje nechal zbytek světa na pokoji. -
trochu na me z toho dejchly vzpominky na film day of the falcon (black gold) s banderasem
kdo nevidel, tak je to neco jako duna, jen misto scifi v mezivalecnym obdobi na strednim vychode a misto koreni je tam ropa *5*
celkem bych si to diky nezprofanovany tematice s chuti strihnul