Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.gamereplays.org/dawnofwar2/portals.php?show=page&name=retribution-buyers-guide
  • Ysquanir
    Zahledl jsem info o tom ze Retribution bude stand-alone hra. A to proto, ze narozdil od Chaos Rising a puvodniho DoW II nepojede pod Games for Windows Live (Oh my word, SLAVA!), ale pod Steamworks. Takze by si to nerozumelo s puvodnima hrama.
  • No a bude potreba i dat. Chaosu? a ty rasy jsou jen na multak ne ?
  • Zní to hezky, ale radši bych figurku z klasický 40 000, třeba nějakýho dreda :). To byly časy, když jsem se patlal s armádou eldarů ulthwé 4000b, abych ve finále stejně zjistil, že budou vypadat úchylně i v černý.

*3*
  • Ysquanir
    Koukni semhle: http://www.newgamenetwork.com/news/2226/dawn-of-war-ii-retribution-preorder-bonuses-ce-detailed/ . Symbolicka cena prijde na radu az po releasu hry. Docela to i sedi k politice DLC na Steamu. Takovych character packu a bonusovych featurek za dve, tri eura je tam spousta.
  • Teda nevím o jaké symbolické ceně se tu píše, ale na Steamu je Retribution jako 6 balíčků, každý za 29,99 Eček.
  • Skoda ze nedaji ke sberatelske edici unikatni figurku k Warhammeru 40.000, jako to bylo k online Warhammeru, to by byl pekny bonus :)
  • Staci si precist co vlastne ty balicky delaji a uvidite ze nema smysl to vubec resit a kupovat si treba kvuli nim specialni edici. Je to jenom bonus do singl player kampane a nic vic. Jak je na GT zvykem je to tu prezentovano jako neco uplne jineho a nedava to moc smysl.
  • Taky nějak nechápu ty balíčky. Sběratelská edice je jasná koupě.Tahle hra mě bavila mnohem více než Starcraft ( má lepší singl ) *5*
  • Jeden balíček 550 a sběratelská 750? Nějaké divné, ale proč ne, rovnou půjdu do sběratelské edice (že by účel drahých balíčků?). Jinak se moc těším na imperiální gardu(snad z ní neudělají další variaci na SM). A taky ten Last stand by už mohli oživit.
  • Sběratelská verze za 720,-? To zní dobře, akorát tuším nějakou marketingovou kulišárnu s těmi samostatnými balíčky a symbolickou cenou na Steamu :/ Jinak se moc těším! Škoda, že nepřibudou i ostatní rasy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit