Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hry si přece kupujeme kvůli her a ne ptákovin co dávají k tomu.K čemu mi bude bude kus papíru (bankovka), kterou si můžu vytisknout sám, pytlík s moukou nebo zbraně pro děti.A přecejen dávat za to nějakých 90e (nepochybuju o tom že to tolik bude stát)se nevyplatí.Modely si kupujeme kvůli modelům stejně jako známky.To se nedá srovnávat.
  • Requiem1990
    Ty si nikdy nic nesbíral?Známky,modely atd?
  • 13_11
    Něco takového může zas napsat jedinec retardovaný a ke všemu ještě negramotný.
  • aniz bych chtel nekoho shazovat .. co vas laka na tehle specialnich edicich ? co s tema vecma pak delate ...
  • Nejdřív se nauč psát potom můžeš teprve kecat něco o retardovaných jedincích.
  • já ju chcu já ju chcu já chcuuuuu.. sakra doufám že playman ju bude taky míti... a pak už objednávám :)
  • Konečně nějaká novinka o této hře , snad bude aspoň přivětivá cena (aspoň normál verze) ovšem když už bude cz manual a titulky ve hře , tak v to už tolik nevěřím , ale hlavně doufám že když už několikrát posunuly datum vydání tak to bude stát za to
  • urcite clovek potrebuje takove blbosty, neco takoveho si muze koupyt akorat tak retardovany jedinec nebo majitel konzole *12* *12*
  • Tak jsem zvědav s čím se vyprsí Playman u nás ;) ( Beru šátek a brýle )
  • Ak by bol v tom pytliku cisty koks, beriem :)
  • Říkal tady někdo něco o sběratelské edici Mass Effectu 3???? Tomuhle já říkam sběratelská edice, teda spíš max total absolutely unique edice... sice jsem nehrál ani jeden díl, ale poláci opravdu umí udělat sběratelku, viz. Zaklínač 2 nebo tohle... oproti tomuhle vypadá N7 edice jako dárek na charitu :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit