Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak schválně jaký to f2p bude, pokud se dají cestou Biofailu, kdy v swtor nemůžeš skoro nic a místo řešení bugů řeší co nového přidat do Cartel Marketu tak to hodně štěstí.
  • niceguyfromrussia.ru
    sry za OT: kedy chcete zrecenzovať 3. epizodu Life is Strange ? svieti vám tam len hodnotenie redakcie 9/10 ale recenzia nikde :(
  • Schválně jestli to nějak oživí českou a slovenskou komunitu, co si tak pamatuji byla tam jedna guilda co složila ten 40man raid, ale pak se to rozpadlo a teď o žádné co by nějak raidovala nevím.
  • Podle obrazku je to spis fantasy.
  • Jack1947
    Celkem sranda tohle ... holt WOW je jen jedno . Deal with it! *3*
    • myslím, že nikdo se v dnešní době ani nechce WOW podobat, takže asi není s čím se "Dealovat"
      • Jack1947
        Zase jeden co nepochopil, dealovat je s tím že stále Wow si drží prvenství v poplatkách. Ne a ne ho shodit z trůnu.
        • Spíě narážím na to, že ono to s tím WoW není ani tak růžové. Jednak ho drží nahoře herní komunita veteránů a nic jako nový hráči už v podstatě neexistuje. Navíc i přes velký boom, který příjde při každé expanzi je finální počet hráčů za rok menší. WoW už není králem žánru a pokud ano, tak leda pokulhávajícím ke svému konci
        • TO je i tim, ze vsichni jsou na tohle jiz zvykly a neocekavaji nic jineho. U novych MMO si lidi rikaji, ze maji prece jen na vyber, at jim nabidnou neco lepsiho, co se tyce platebniho modelu.

Ja osobne uz kdyz zacinal WoW jsem tvrdil, ze platit za mesic realnyho casu je blbost a kdyz uz tak se melo platit za mesic casu ve hre. Hlavni problem by byl v pripade, kdy si tam clovek jen tak sedi a vlastne plati.. proto nerikam, ze je to optimalni platebni model.
        • No určitě si drží prvenství v nejdražší MMO na trhu, to je pravda. Ale i tam už začíná být problém.
  • Hru som v hral ked bola BETA a zdala sa mi celkom OK a vsak nehral som ju prave preto, ze nemienim mesacne platit za hru. Mozno sa toho chytim, ked uz je teda F2P a vsak to este potrva... Lebo Zaklinac.
  • Nu co, i ten dávný "král" žánru WoW jednou takhle skončí. A pokud bude Blizzard pokračovat na vlně kterou nabral ve WoD, bude to dřív než by chtěli.
    Wildstar jsem hrál betu a docela se mi to líbilo. Ale bylo to prostě zase takové stejné jako ostatní. Škoda, že se všichni bojí jít do rizika a vydat něco opravdu jiného. Velmi se mi líbí EVE. Také Secret World je docela dobrý pokus. Škoda, že to není více rozšířené.

Wildstar držím palce. Snad bude F2P model rozumný (například ne ako swtor) a hře to prospěje!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit