Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další info o hře:
    www.mujweb.cz/farflame/clanek05.htm
  • Tak Mars War Logs jsem paril a super hra - teda super - jsou i lepsi samozrejme, ale presto se mi libily bitky a RPG prvky. Hre jsem dal v hodnoceni 7/10 ale skvele jsem se bavil. No tak preju druhemu dilu jen to nejlepsi a moc se tesim.
  • Tohle bych na prvni pohled fakt nechtel hrat.
  • Corvus
    Mars: War Logs rozhodně nepovažuji za špatnou hru. Měla vyloženě svou, specifickou atmosféru. Na poměry malého studia to bylo nakonec ucházející rpg. Technomancer mě zaujal ještě více. No, jsem zvědavej jak se jim to povede.
    • Jako Mars byl celkem fajn, zdrhneš z lágru a nic, páč svět je i tak zrezivělej a v prd... *4*
    • Mars War logs nebylo spatne. Ale jejich dalsi hra, Bound by Flame mne naprosto neoslovila a nebyl jsem schopny ji dohrat. Nevim, jestli to bylo mnou, ale ten soubojovy system byl nprosto stupidni. Uvidime, co se vyklube z tohoto.
  • stylizace krajiny mi hodně připoměmal Old World Blues DLC pro FNV, ale tohle asi nebude taková sranda
  • to je Jedy?
  • z té "hudby" na pozadí by mě po půl hodině asi fakt hráblo...
  • Jack1947
    Tak stále to zkouší, zkouší... inu proč ne že? své fanoušky očividně mají a ten kdo to nemusí to beztak nehraje.
    • Kvalitní francouzské B-cko
      Francouzi jsou opak němcu-dobrý přiběh ale blbší mechaniky, Němci to mají naopak
      a rusové mají genialní unikátní hry, které jsou ovšem takovými nevybroušenými diamanti, že byste na jejich vybroušení potřebovali Dulní vrták

Grammar Nazi budou poprafeni
  • ten hudobný podmaz je geniálny.. *5*
    • deathfish
      je taková šíleně svírající.
      Vzpomněl jsem si u toho na Netherrealm z Mortal Kombat Armageddon, když jsem ho procházel s Shujinkem *15* divný, ale fajný pocit
  • maros.goc
    vyzera to dost priemerne, nudne a fadne...tak ako kazda ich hra doteraz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit