Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to kup pres steam, tam mas platebnich moznosti dost
  • Mahcake
    Už jsem si tak hoďku zahrál a je to paráda. Předobjednávka se vyplatila. *3*
  • Lawliet
    Smrade. Mě přes ten paypal nejde propojit kreditka. Vážně mě to sere. Házím peníze fakt tvrdě a nic to nedělá.
  • walltar
    Je na té humble bundle stránce ... do mailu ti sám od sebe asi nepříjde.
  • Stormangels
    To mě CD key ani nepřišel eště...
  • To je uplně něco jineho... maš tam větší rozlišení postaviček, místo krumpáče se používá jakýsi paprsek, craftění ukazuje recepty na které nemáš matroš a tak. Prostě terraria je uplně něco jineho než minecraft... teda starbound než terraria - sry moc se to plete, je to hrozně podob... oh, shіt.
  • Asi ten uzasnej pribeh ma ty 3gb:)
  • ucho
    To je celkem šok. Co tam má sakryš 3GB, Terraria měla kolik, 60 MB?
  • GlaDOS
    niemand: Taky to tak vidím. Vesnice + internet přes wifi = dnes si moc nezahraji.

Edit: Tak prej to po stažení má 1,3 GB. Což je lepší číslo. A dá se to chápat. Alespoň 500 MB zabere soundtrack.
  • Jj, koukám, ale 3gb, takže to je pro mě dneska taky konečná. Internet od O2 v kombinaci s odlehlou vesnicí.... Tak nic no. Aspoň se mám na co těšit. *4*
  • walltar
    Už je to na steamu ...
  • Si dneska asi nezahraju a zítra zas celý den v práci. To je teda terno *1* Měli to udělat jako s Next Car Game, prostě to dát ke stažení a šmitec.
  • walltar
    Myslím, že to nebyl nejlepší nápad .... napřed rozeslat klíče a až potom nahrávat hru na steam. *1* Jejich stránky sou totálně mrtvé.
  • GlaDOS
    Hra ještě na Steamu není, teprve ji nahrávají.
  • ucho
    to se počítám za pár minut spraví.
  • niekedy pomoze restart steamu. pripadne vymazat v adresari steamu subor ClientRegistry.blob a znovu pustit steam
  • walltar
    Řekl bych, že je někde nějaký problém ... ani jejich stránky zrovna nejedou. *1*

Udělalo mě to to samé ... tak se to snad vyřeší.
  • Nevíte někdo jak to funguje? Přišel mi steam key, aktivoval jsem ho, betu na steamu nemám a samozřejmě klíč znovu použít nejde.... Jasnej success :D
  • Například nedávno tady byl článek o Darkout a tam bylo psáno (nebudu citovat přesně, už si to nepamatuju), že se jedná v podstatě o kopii terrarie a minecraftu. Přitom Darkout má od obou mnohem dál v mnoha ohledech, než Starbound, o kterém se tady píše, že se nejedná o variaci na Terrarii. Což teda nechápu, protože to je hratelností i vzhledem takřka dvojče. Dokonce snad i pár hlavních lidí z týmů co dělal na Terrarii stojí za Starboundem.
    Ale nic proti Starboundu, určitě to bude sranda.
  • walltar
    Já si to zahnraju hned dneska ... sice mám pracovat, ale ono se to někdy udělá. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit