Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomu se říká "pay to win".
  • Pripomina mi to model, ktory bude mat Serious Sam 3 BFE - "free-to-play for 50 bucks" (podla oficialnej spravy :) )
    • Takže vlastně free to pay *15*
  • Ok. Free to play bez free, takže to bude jenom to play. Proč ne. ALe aby to nebylo i bez toho play. Pak už by to nebyla hra a nestála ani za h****. Bylo by to jenom na ...
  • GlaDOS
    Nevím, co se vám na tom nelíbí. WoW taky zaplatíte jednou a pak ještě cálujete měsíčně a nikomu to nevadí. Zatímco tady ani nebudete muset nakupovat. Prostě si svitky obstaráte jinak. Ani nevíte, jak bude obtížné si svitky obstarat zadarmo. Ani nevíte, jak bude nasazena cena. Taky nevíte, jak bude vyvážená hratelnost. O hře nic pořádně nevíte ale hned je vám jasné, jak vás vydrtí někdo, kdo si zaplatí. *7*
    • Nikomu to nevadí? Možná to nevadí 11 mil lidem. Ale myslím že zbývá o něco větší počet lidí které to bud nezajímá nebo vadí.
    • Mno wow nema nic co by sis mohl koupit a dalo ti to vyhodu. Poplatky jsou za hrani, ne za to ze mam lepsi itemy atd. Jinak pravda, zatim o hre moc nevime takze taky neflamuju. *5*
  • Tak to se mi moc nelíbí :-( Doufám že je to jen špatně vysvětlené.
  • Free to Play. To by se mi líbilo, jako politicky korektní označení upirátěný hry *15*
  • Foxtrot_cz
    Musím se přiznat, že mě Notch docela zklamal. Nejde o to, že nemá rád F2P, já osobně ho taky rád nemám, protože jsou tam lidé kteří za to zaplatí tisíce a potom jsou nespravedlivě daleko lepší než normální hráč.
    Ale udělat to co Notch teď je opravdu hrůza hrůz. Člověk musí zaplatit a ještě tam navíc najde ty platící individua, takže peníze pryč a radost z vyvážené hry taky...
    Buď to hodně nedomyslel, nebo si fakt myslí, že takhle vytáhne z lidí peníze.
    PS: A to ještě v Minecraftu udělal takový dobrý gesto, že všichni co si koupili alpha verzi, tak budou mít všechny další přídavky ke hře zdarma...
    No, je to hold škoda.
    • GlaDOS
      Zatím o Scrolls nikdo nic pořádného neví, takže nemůžeš tvrdit, že to fungovat nebude.
      • Foxtrot_cz
        Ok, přiznávám - je ještě brzo vynášet rozsudky... Ale ten příspěvek alespoň vyjadřuje můj první dojem, když už ne nějaký lepší názor *3*
        Tak schválně, jestli nás Notch nakonec překvapí, nebo se stane to co sem napsal *15*
  • Obávam sa že podobná budúcnosť očakáva aj Minecraft..ved Persson má už z toho dost peňazí na to by začal od hračov pýtať dalšie. Určite sa niekedy bude za nové veci platit formovou FTplay.
    • SirArag
      Už od začátku bety je známo (alespoň mi to spousta lidí tvrdila a mám dojem, že jsem to taky u něho na blogu četl), že platit se bude za všechny datadisky, DLC nebo kdo ví co k tomu ještě vyjde.
      Výjimku tvoří hráči, kteří si MC koupili během Alphy nebo dřív, protože tam byly podmínky jiné.

A stejně si myslím, že to ze začátku Notch dělal pro zábavu, aby si to taky někdy mohl zahrát (což prý docela často dělal nejen při testování), ale teď už toho má plné zuby tak na tom chce trhnout trochu víc :)
  • nejlepsi je klasicky model mesicnich poplatku.....ale vzhledem k nedostatku casu bych uvital i model plat za odehrane hodiny.....guild wars beru jako samostatnou kategorii jestli dodrzi co slibuji(to ze za penize budou pouze kosmeticke veci) tak neni asi nic "vyhodnejsiho"

momentalne hraju "free" aoc jako premium member. A obcas se vracim k riftu.-)...nicmene ted vyjde rada velmi zajimavich mmorpg uvidime..
    • proste platit za odehrane hodiny prijde jako kdysi,kdyz se platilo za internet podle mnozstvi stazenych dat...no ja si radeji zaplatim ten pausal a neresim
  • kostejnesmrtelny
    Takže model P2P&TPMTPB (Pay to play and then pay more to play better). Nechci, díky. *11*

Ne že by mi tolik vadily třeba měsíční poplatky (samozřejmě úměrný kvalitě obsahu), ale představa že zaplatím za hru a pak mě drtí nějakej jouda jenom proto, že mu to papínek zaplatil...to by teda nešlo. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit