Přejít na výpis diskuzí
Scrolls nebude free to play, ale jeho prvky mít bude
25.10.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Takže - koupí se hra a pak si můžete vybrat, jestli chcete nakupovat další bonusy. Takže free není ani v jednom slova smyslu, naopak chce platbu všude. Asi přičichnul k penězům víc, než by bylo zdrávo, protože tohle je zdaleka nejhorší systém, který existuje - zaplať jednou, ale pak plať dál, protože bez dalšího placení ti bude trvat hromadu času, než se dostaneš na úroveň, která je snadno dosažitelná za "pár kaček".
-
-
Hater's gonna hate. Pokud jsi ten článek četl tak tam stálo, že Scrolls nebudou F2P. Jen si z F2P berou prvky. Neočekávám, že by Scrolls stáli ze základu víc než jiné indie tituly. Osobně mi platba na počátku nevadí. Funguje jako slušný filter na lidi, které ve hře potkat nepotřebuji.
-
-
Ake F2P prvky si berie? F2P je zalozeny na tom, ze hru mozes od pociatku hrat zadarmo. (a ak chces, dokupis si veci mikrotransakciami) Tato hra nie je ani zadarmo, a zadarmo nebude ani dalsi obsah. (tie zvazky mozno ano, ale osobne mi endless grinding nepripomina free)
*Inac je to haters a nie hater's -
-
Nj chybka. F2P má hodně forem. Čest vyjímkám, ale většinou bez placení nestojí hra za nic. Nejčastěji se u f2p her využívá mikro transakcí. Myslim, že toho prvku chce Notch využívat. Otázkou je, kdo z nás ví jaký vliv budou mít Scrolly na gameplay ? Hádal bych, že nikdo a přesto tu píšete jak vám bude vadit, že se dají kupovat...
-
-
Tak v tom, ze hra stoji za nic ak je F2P mate pravdu, aj ked mozno by sa nejake vynimky nasli. Samozrejme, hru nesudim, pretoze hra Scrolls je este hudba buducnosti, aj ked musim povedat, ze po precitani clanku som mal zmiesane pocity a celkovo to umocnilo moje predstavy o Notchovi.
-
-
-
-
-
Takže model P2P&TPMTPB (Pay to play and then pay more to play better). Nechci, díky. *11*
Ne že by mi tolik vadily třeba měsíční poplatky (samozřejmě úměrný kvalitě obsahu), ale představa že zaplatím za hru a pak mě drtí nějakej jouda jenom proto, že mu to papínek zaplatil...to by teda nešlo. *16* -
takze to nebude free to play, ale buy and then free to play
-
Free to Play. To by se mi líbilo, jako politicky korektní označení upirátěný hry *15*
-
Model si může nastavit jaký chce. Důležitější je, jak ta jeho hra bude kvalitní, aby ten model obhájila. Například tvůrci Global Agenda taky měli velký plány. Zapatíte za hru a pak budete ještě cálovat měsíční poplatky. A ted je hra i hraní zdarma. *2*
-
Obávam sa že podobná budúcnosť očakáva aj Minecraft..ved Persson má už z toho dost peňazí na to by začal od hračov pýtať dalšie. Určite sa niekedy bude za nové veci platit formovou FTplay.
-
-
Už od začátku bety je známo (alespoň mi to spousta lidí tvrdila a mám dojem, že jsem to taky u něho na blogu četl), že platit se bude za všechny datadisky, DLC nebo kdo ví co k tomu ještě vyjde.
Výjimku tvoří hráči, kteří si MC koupili během Alphy nebo dřív, protože tam byly podmínky jiné.
A stejně si myslím, že to ze začátku Notch dělal pro zábavu, aby si to taky někdy mohl zahrát (což prý docela často dělal nejen při testování), ale teď už toho má plné zuby tak na tom chce trhnout trochu víc :)
-
-
Nevím, co se vám na tom nelíbí. WoW taky zaplatíte jednou a pak ještě cálujete měsíčně a nikomu to nevadí. Zatímco tady ani nebudete muset nakupovat. Prostě si svitky obstaráte jinak. Ani nevíte, jak bude obtížné si svitky obstarat zadarmo. Ani nevíte, jak bude nasazena cena. Taky nevíte, jak bude vyvážená hratelnost. O hře nic pořádně nevíte ale hned je vám jasné, jak vás vydrtí někdo, kdo si zaplatí. *7*
-
-
Nikomu to nevadí? Možná to nevadí 11 mil lidem. Ale myslím že zbývá o něco větší počet lidí které to bud nezajímá nebo vadí.
-
Mno wow nema nic co by sis mohl koupit a dalo ti to vyhodu. Poplatky jsou za hrani, ne za to ze mam lepsi itemy atd. Jinak pravda, zatim o hre moc nevime takze taky neflamuju. *5*
-
-
Tomu se říká "pay to win".
-
Pripomina mi to model, ktory bude mat Serious Sam 3 BFE - "free-to-play for 50 bucks" (podla oficialnej spravy :) )
-
-
Takže vlastně free to pay *15*
-
-
nejlepsi je klasicky model mesicnich poplatku.....ale vzhledem k nedostatku casu bych uvital i model plat za odehrane hodiny.....guild wars beru jako samostatnou kategorii jestli dodrzi co slibuji(to ze za penize budou pouze kosmeticke veci) tak neni asi nic "vyhodnejsiho"
momentalne hraju "free" aoc jako premium member. A obcas se vracim k riftu.-)...nicmene ted vyjde rada velmi zajimavich mmorpg uvidime.. -
-
proste platit za odehrane hodiny prijde jako kdysi,kdyz se platilo za internet podle mnozstvi stazenych dat...no ja si radeji zaplatim ten pausal a neresim
-