Přejít na výpis diskuzí
Scrolls nebude free to play, ale jeho prvky mít bude
25.10.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Musím se přiznat, že mě Notch docela zklamal. Nejde o to, že nemá rád F2P, já osobně ho taky rád nemám, protože jsou tam lidé kteří za to zaplatí tisíce a potom jsou nespravedlivě daleko lepší než normální hráč.
Ale udělat to co Notch teď je opravdu hrůza hrůz. Člověk musí zaplatit a ještě tam navíc najde ty platící individua, takže peníze pryč a radost z vyvážené hry taky...
Buď to hodně nedomyslel, nebo si fakt myslí, že takhle vytáhne z lidí peníze.
PS: A to ještě v Minecraftu udělal takový dobrý gesto, že všichni co si koupili alpha verzi, tak budou mít všechny další přídavky ke hře zdarma...
No, je to hold škoda. -
-
Zatím o Scrolls nikdo nic pořádného neví, takže nemůžeš tvrdit, že to fungovat nebude.
-
-
Ok, přiznávám - je ještě brzo vynášet rozsudky... Ale ten příspěvek alespoň vyjadřuje můj první dojem, když už ne nějaký lepší názor *3*
Tak schválně, jestli nás Notch nakonec překvapí, nebo se stane to co sem napsal *15*
-
-
-
Tak to se mi moc nelíbí :-( Doufám že je to jen špatně vysvětlené.
-
Ok. Free to play bez free, takže to bude jenom to play. Proč ne. ALe aby to nebylo i bez toho play. Pak už by to nebyla hra a nestála ani za h****. Bylo by to jenom na ...