Přejít na výpis diskuzí
Se slabou výbavou na silné bosse v Assassin's Creed Origins nechoďte
31.8.2017 | Adam Homola
36 příspěvků
-
AC je jedna z top brandov súčasnosti. Ubisoft je powerhouse pre best gamesky v histórii a trápne komentáre od haterov na tom nič nechangenú.
-
Upřimně, se mi to začíná líbít. Svět je megazajímavej. Bojovej systém má smysl a stejně tak plížení. Mě to příjde dost fresh a těším se na Galeony 8-) Pro někoho možná i preorder dokážu si představit. Já stejně počkám..
-
-
Tak Galeon se nejspíš nedočkáš :)
-
jo, díky lidem co to preorderují,že vysílají Ubisoftu jasnou zprávu "je nám jedno, jestli děláte dobrý hry nebo zmetky jako doteď, stejně to koupíme, protože jsme ovce a ta vaše reklamní kampaň nás vždycky dostane, takže se vlastně vůbec nemusíte snažit" *7*
-
-
Assasin nesměl používat střelné zbraně ani štíty protože to bylo srabácky a rozporu jejích pravidly ale to ubisot zapomněl. Tohle už není assasin
-
-
Tato hra má vysvětlit vznik assassinů,myslím těch herních,tak ještě ani nikdo nemohl assassinský kodex napsat.
A střelný zbraně jsou snad v každém díle,tím žádná s těch her není AC. *7* -
-
*tím pádem není podle tvého komentáře není Assassin Assassinem. *7*
-
-
A kde přesně to bylo zakázáno?
Protože střelné zbraně používal už Altair, po něm Ezio a od té doby každý. -
-
1díl bylo to tám řečeno , bylo to nepraktické a nečestné a proto to nesměli používat a ostatní už nebyli pod řadem assasinu takže používali střelné zbraně :D
to že tady nikdo nehrál první díl to není muj problem
BTW odehrává se to, kdy řad existoval pravidla mělí platit :D -
-
Já hrál jedničku znovu tohle jaro, a proto se ptám, kde přesně to v ní bylo řečeno.
Je možné, že se pletu, ale zatím tu vidím jen prázdné výkřiky místo jasné odpovědi. A jak jsem již řekl, Altair střelnou zbraň použil také.
-
-
-
-
-
-
Zajímavé. Možná to bude dobrá hra. Ale proč se to jmenuje Assassin's Creed?
-
-
Kdyz si rodic a tvoje ditko chce hru k vanocum, tak des po necem, co uz jsi kupoval.
-
Protože se snáší vymáčknout co nejvíc peněz Assassins značky
-