Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kecají hlouposti, a na ten jejich slavný cloud je internet rychlý dost že...
  • Musí se jim nechat, že to tentokráte opravdu vypadá, že by to mohlo plnit roli domácího centra. Ovšem jen co jsem viděl "dlaždice", udělalo se mi nevolno. A je sice krásné, že můžu z křesla skypovat, můžu koukat na americkej fotbal JENŽE za všechno musím podruhé zaplatit. Proč bych měl platit Skype, když už platím mobilnímu operátorovi. Proč bych měl platit, abych sledoval televizi, když už za ní platím providerovi. A všechno tohle jen pro jedno místo - obývák. Možná se na to dívám špatně a všechno toto bude přístupné za "gold". Ale popravdě tomu moc nevěřím.
  • Jo pokud máš čas hrát všechny hry které chceš.. Tak nemáš důvod se k něčemu vracet.
  • V Evropě je Internet docela dobrý, i když část Asie, třeba Korea a Japonsko, na tom budou asi o něco lépe. O Americe se obvykle říká, že to stojí za prd.

Kompatibilita v minulosti byla, PS2 melo kompletní na PS1, PS3 má na PS1 a staré modely měly i na PS2. Xbox 360 měl omezenou na Xbox. Nintendo Wii mělo na GC, ale v posledních modelech byla odstraněna. Wii U má na Wii a možná i na GC, ale to nevím jistě.

IMO ale technické problémy jsou jen výmluva, proč není, jak se ukázalo v téhle generaci, když hru nabídnu na PSN, lidé si ji docela ochotně koupí, aspo%n když se jedná o nějaký známější titul.
  • smejki
    tak zpětná kompatibilita nebo cloudgaming? první není druhé, ač druhé může první zastoupit.
  • BookerDeWitt
    Já nechápu, co na té zpětné kompatibilitě všichni vidí. Já si hru, kterou mám na stávající konzoli užiju do té míry, že už se k ní netřeba vracet. Pokud mám herní krizi a chci si zahrát starší kousky, sáhnu po PC hrách z 90. let, které vždy i po těch 15-20 letech skvěle zabaví oproti novějším hrám, které už tu znovuhratelnost většinou jaksi postrádaj.
  • seprah
    spíš by se chtělo říct, že s celým slavným X-One to vypadá bledě...
  • MrSanta
    V Evropě není tak dobrý internet? Jsem až doposud žil v omylu. Myslel jsem, že internet je celkově v Evropě na vysoké úrovni a třeba USA dává Evropa na pr*el.
    Nějak nechápu důvod, proč by Gaikai nemohlo být v každé zemi. Stačí tam dát varování, že to vyžaduje připojení o minimální rychlosti XY a hotovo.
    Zpětná kompatabilita - jak to vlastně bylo dříve, bylo-li to vůbec?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit