Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Zpětnou kompatibilitu byste chtěli, pacholci? A pro koho asi vyvíjíme všechny ty báječné nové hry s miliony trojúhelníků, když polovina z vás bude hrát něco starého bez mraku, nedejbože dokonce offline? Kdybyste věděli, kolik nás stojí jenom jeden trojúhelník, tak byste nám ty peníze posílali sami od sebe, ze soucitu.
  • ringmancz
    "Xbox, show my stuff" - to je jak povel pro zobrazení fotky kde je nahatej
  • Neni to moc k tématu, ale musim si zalibovat, jak je fajn mít PC a moct hrát hry od DOSovek po Crysis 3 :))
    • C-BEAM
      súhlas a nie len z DOSoviek ako PC hier ale i z inych herných zariadení vďaka emulátorom, takže PC nemá len spätnú kompatibilitu ale aj multiplatformovú kompatibilitu.
  • "Xbox, show my stuff."
    "I'm sorry Yusuf, I'm afraid I can't do that."
    • Khanemis
      Hmm, Kinect 9000:)
  • MrSanta
    V Evropě není tak dobrý internet? Jsem až doposud žil v omylu. Myslel jsem, že internet je celkově v Evropě na vysoké úrovni a třeba USA dává Evropa na pr*el.
    Nějak nechápu důvod, proč by Gaikai nemohlo být v každé zemi. Stačí tam dát varování, že to vyžaduje připojení o minimální rychlosti XY a hotovo.
    Zpětná kompatabilita - jak to vlastně bylo dříve, bylo-li to vůbec?
    • GlaDOS
      PS2 mělo hardware PS1. PS3 mělo hardware PS2. Jenže kvůli osekání nákladů už nové PS3 starý chip nemají. Wii U má zase procesor stejný jako Wii (samozřejmě trochu vylepšen, ale základ je totožný). Jak to je u Xboxu nevím.
      • ringmancz
        plně kompatibilní byly jenom první modely co se prodávaly v USA a Japonsku, ty v sobě měly GPU i CPU z PS2. ten další model co byl i u nás měl už jen GPU a zbytek se emuloval, takže ne všechno jede, tak jak má. aby to bylo přesný *3* a X360 myslím umí emulovat některý původní Xbox hry a Nintendo se toho drží už od Gamecube
    • ringmancz
      je to tak s tím připojením, i když USA na tom nejsou až tak špatně
      http://www.ispreview.co.uk/index.php/2013/04/average-world-broadband-speeds-top-2-9mbps-as-uk-scores-6-5mbps.html
      • V USA jde o to, ze jsou tam velke poloprazdne oblasti s velice ridkym osidlenim a mizernym internetem.
    • V Evropě je Internet docela dobrý, i když část Asie, třeba Korea a Japonsko, na tom budou asi o něco lépe. O Americe se obvykle říká, že to stojí za prd.

Kompatibilita v minulosti byla, PS2 melo kompletní na PS1, PS3 má na PS1 a staré modely měly i na PS2. Xbox 360 měl omezenou na Xbox. Nintendo Wii mělo na GC, ale v posledních modelech byla odstraněna. Wii U má na Wii a možná i na GC, ale to nevím jistě.

IMO ale technické problémy jsou jen výmluva, proč není, jak se ukázalo v téhle generaci, když hru nabídnu na PSN, lidé si ji docela ochotně koupí, aspo%n když se jedná o nějaký známější titul.
  • Musí se jim nechat, že to tentokráte opravdu vypadá, že by to mohlo plnit roli domácího centra. Ovšem jen co jsem viděl "dlaždice", udělalo se mi nevolno. A je sice krásné, že můžu z křesla skypovat, můžu koukat na americkej fotbal JENŽE za všechno musím podruhé zaplatit. Proč bych měl platit Skype, když už platím mobilnímu operátorovi. Proč bych měl platit, abych sledoval televizi, když už za ní platím providerovi. A všechno tohle jen pro jedno místo - obývák. Možná se na to dívám špatně a všechno toto bude přístupné za "gold". Ale popravdě tomu moc nevěřím.
    • Co je to za logiku, že za vše platíš dvakrát? Copak Tvůj provider/Hulu/Netflix platí Microsoftu za Tebe, že používáš síť Xbox Live?

Přece mezi konzolí, připojením a odebíranou službou (Skype, Hulu, Netflix, IE, ...) je mezičlánek - síť Xbox Live. A nic v tom řetězci není zdarma.
      • BookerDeWitt
        Někde ty prachy musejí nahrabat, aby měli důvod investovat do své sítě. PS Network je z hlediska služeb, odezvy, zabezpečení a browseru horší, protože Sony se ani neobtěžovala nějak zásadně investovat do své sítě. Aféra s hackerama, absence PS Networku v některých zemí jako např. Slovensko (!) a jine.
    • BookerDeWitt
      Platíš podruhé za kvalitní služby, které se ti oni snaží poskytnout. Poprvé zaplatíš za ten stroj, co tyhle aplikace v sobě má a podruhé platíš za ty služby, které ti pojedou díky tomu více méně bezproblému. Je to totéž jako placený multiplayer u Xboxu a Play Stationu. Teďkom všechny kvality a nekvality obou konzolí stranou, protože co se služeb týče, online služby, browser, aktualizace a zabazpečení jsou prostě z mého, objektivního hlediska lepší u Xboxu, protože za kvalitu se přece platí. Nebo mi tu snad chce někdo vykladát, že ty nejlevnější a věci zdarma jsou vždy nejkvalitnější?
      • Opět si nepochopil a opět meleš z hladu. Jo a spojení mého+objektivního by se mělo někde zarámovat.
        • BookerDeWitt
          Chceš říct, že člověk nemůže mít vlastní objektivní názor?
          • "vlastní objektivní názor" se navzájem vylučuje. Je to oxymoron.
            • BookerDeWitt
              Ne, nevylučuje. Poznání je vždy zprostředkováno nějakým člověkem a není bez předpokladů. Objektivita jako taková, která platí 100% pro každého neexistuje. Pro mě je objektivní názor, když se s ním ztotožňuje více jak 50% přihlížejících a cestou k němu je právě srovnání, konfrontace zkušenosti různých lidí v co nejširší diskusi. Někdo by mohl namítat, že se jedná o intersubjektivní názor, ale to platí jen v případě, když do něj vměstnám právě svoje ideály, které byly vykonstruovány na základě mého přesvědčění, vlastnictvím jenom jedné určité platformy. Jenomže jakožto vlastník PS3, Xboxu i PC nejsem ovlivněný ani jedním.
  • U mě sou všechny konzole k ničemu. PC best.
    • Keyz
      Jo, tam jedou i historické pařby :)
      • taky je to o dost jednodussi, stejna architektura, staci jen spravnej os (mala napoveda, proc odted vymluvy na obtiznost portu budou usmevnejsi nez kdy driv)
  • BookerDeWitt
    Já nechápu, co na té zpětné kompatibilitě všichni vidí. Já si hru, kterou mám na stávající konzoli užiju do té míry, že už se k ní netřeba vracet. Pokud mám herní krizi a chci si zahrát starší kousky, sáhnu po PC hrách z 90. let, které vždy i po těch 15-20 letech skvěle zabaví oproti novějším hrám, které už tu znovuhratelnost většinou jaksi postrádaj.
    • Mozna se konecne vyhrab ze svyho zadku a uvedom si ze nejsi na svete sam a ze "Ty" nikoho nezajimas - ty jsi jeden malej nedulezitej trouba na kterym to opravdu nestoji, stoji to na masach lidi v usa, ktery denne u xboxu travej 16 hodin od her po tv... Uvedom si ze to, ze je v nekde tamhle v cechach 10 nejakejch pepicku ktery si myslej ze se kvuli nim bude nastavovat system, neznamena ze se kvuli nim neco bude nastavovat...
      Ve tvych prispevkach je same JA JA JA JA... Boze jak ty musis bejt neprijemnej clovek na zivo... Ja ja ja... A co my? Muzeme si taky zahrat Bookere?
      Kdyz uz nadavas na znovu-hratelnost novych her, proc se nejmenujes Pong?
    • x_ander
      No třeba mě by zpětná kompatibilita u Xone možná i nahlodala ke koupi někdy v budoucnu. X360 jsem nikdy němel, ačkoliv na něm vyšlo pár her, které bych si rád zahrál. Ale zas ne tolik, aby mě to donutilo si X360 koupit. Kdyby Xone měl zpětnou kompatibilitu, tak pro mě by to byl argument ke koupi, protože vedle exkluzivek do budoucna bych si na něm mohl zahrát i to, co jsem prošvihl v éře X360. Takhle pro mě ani X360 ani (prozatím) Xone není dost zajímavý, a obě konzole kupovat určitě nebudu.
    • C-BEAM
      iste ale teraz si predstav mladého konzolistu, čo hral iba na xboxe360 a ps3 a už dnes má tak doma minimálne 2 konzole, keď chce hrať exkluzivky na oboch nových platformách, zase musí kúpiť 2 nové konzole, takže ich tam bude mať 4 *1*
    • Jo pokud máš čas hrát všechny hry které chceš.. Tak nemáš důvod se k něčemu vracet.
      • Proč ty mínusy ? to vás nenapadlo, že jsou tací lidé kteří nevlastnili předchozí konzoli a chtěli by si zahrát některé hry z předešlé generace ? zvlášť když ta konzole launchuje tak není toho moc na hraní..
        • Napadlo, patrim mezi ne...
          Ale nejsem nesvepravnej, mam praci a umim hledat na internetu...

Ps3 i x360 se da koupit do 3tis s hdd a 1 ovladacem... Kdyz hledas!

Nevim proc ty minusy, ale kdyz muzes dat 12 tiaic za novou konzoly, tak muzes dat 3 za starou...
          Pokud ti oboje budou muset koupit rodice, pak se ti predem omlouvam, ale uvidis ze az vyrostes budes si oboje moci koupit sam, a budes z toho mit kralovskej pocit...
          Howgh
        • Při tomto principu bychom stále žili v jeskyni a místo televize se dívali na stínové divadlo. Někdy jednoduše minorita musí ustoupit. Udělat vše cool a 100% pro všechny nejde a tak se jednoduše vezme majorita a pro ní se věc udělá.
          • Aha, takže kdybych si chtěl přečíst Orwella nebo nedej bože Danteho Božskou komedii tak nemůžu, protože vyšel nějaký twilight což je cool pro většinu lidí (ano, já vím, jak kde)?
          • Co to s tím má společného ? *7*
  • Kecají hlouposti, a na ten jejich slavný cloud je internet rychlý dost že...
    • Internet je rychlý dost, rychlost připojení je na tom už trochu hůř... ;-)
    • Ani ne když něco uploaduji na skydrive tak to jede celkem pomalu..
    • Cloud = sběrné a vyhodnocovací místo CIA, do kterého proudí biometrická data uživatelů Xboxů (hlas, bio data tváře, chůze)

A ne, nemyslím to vážně *3*
  • smejki
    tak zpětná kompatibilita nebo cloudgaming? první není druhé, ač druhé může první zastoupit.
    • Overwatch
      Zpětná kompatibilita přes cloud.
      • To ovšem není kompatibilita že. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit