Přejít na výpis diskuzí
Season pass vám ve For Honor zajistí předběžný přístup k obsahu i větší přísun zkušeností
5.2.2017 | Adam Homola
52 příspěvků
-
takze klasicky packovaci kombo
hra za prepalenou cenu
mikrotransakce
a platba za online hrani
dekujeme prevelice vazeni -
open beta teprv bude , já to vidim že ta hra zanikne stejně rychle jako Evolve apod..pokavaď vtej hře je jen 4v4 kde maj bejt velké bitvy a obléhání, tak to komunita velmi rychle odepíše.bojovej systém se mi moc nezdá nějaké schopnosti jako odveta apod a do toho otrávená zbraň...no hrůza. stim jak jsem se na to těšil mě stimhle zklamali to už si radsi jděte zahrat Chivalry nebo Warband.
-
Ale jen v jednom modu hry - dominion 4v4, V ostatních (1vs1, 2vs2) itemy ani level neovlivňují.
-
To není uplně pravda. Podstatné je, že expení hrdinů a loot k nim bude dávat efekt jen v režimu dominion, tedy 4v4. Když budete hrát 1vs1 nebo 2vs2, tak tam jsou vždy všichni na stejné úrovní, ať máš level 30 zbraň level 60...Teda až na to, jak umíš hrát. A o tom by to mělo být ne?
-
A jak to dopadlo s Division ? Beta ukázala max obsahu co hra dokazala ze sebe vyždímat... a pak to samy opakovat v plny verzi až do 30 levelu a i po tom.
-
...a na oplatku ta neposlal hajat :)
-
Takže vlastně mikrotransakce pro všechny *3*
-
Beta nic ???
-
pokud se nemýlím tak itemy zlepšují statistiky
-
http://www.kurzycestinyprocizince.cz/cs/kurzy.html
-
Prej fungující matchmaking XD Právě proto bude ubisoft produkovat ve stejném stylu dál a dál, protože lidé jsou stále naivní stádo a je jedno že už to takle funguje několik let.
Přeju ti krásné desítky hodin ztrávených v loadingu s peer to peer připojením. A prosím, nechoď plakat do příštích článků až ti dojde oco go -
Ty si toho ještě asi moc nehrál viď? Vydají novýho heru, kterej bude OP aby to natáhlo co nejvíc peněženek a za pár dnů/týdnů ho srovnaj s ostatníma a následně vydaj i všem ostatním.
Po novém matrošu by ses měl podívat spíš ty, pak by ti to třeba začalo i myslet :) -
Co sa divis? Adam je clovek, co v gamesplayi na TF2 prehlasil, ze sa divi, ze pristup do niektorych modov nie je za prachy a ze by s tym bol uplne v pohode.... U toho cloveka ma uz nic neprekvapi :)).
-
dokud nedostanu možnost si hru vyzkoušet, tak o nějakých season passech a preorderech neci ani slyšet....
-
Rozhodně o stupeň lepší přístup než "starý model", tedy připlať dalších 1500,- a dostaneš druhou půlku map.
-
Nekdy mas i docela inteligentni nazory
-
Mikrotransakce a p2w v hre za plnou cenu, to miluju. A jeste to homola obhajuje. Btw ze se hra bude hrat mesice ci leta po vydani je jen sen ubisoftu, chcipne to po vydani jako kazda jina hra od nich (v to alespon doufam)
-
Měl jsem předobjednávku ještě za cenu cca 1200. Pak to Ubisoft oficiálně zvedl na 1550, aby se "dorovnala" cena. A nakonec, co definitivně rozhodlo o zrušení je tento paskvil:) No aspoň ušetřím prachy.
-
Nové hrdiny zadarmo a dřív je strašný p2w. Vidím, že se tady pořád hulí dobrý matroš...
-
The Divizion taky špale dobře,MM je v klidu a nikdo není zvýhodnění, záleží jen na obsahu, který si chceš dokoupit nebo ne. Takže klasický zobecňování tady. For Honor je pvp takže chápu ty obavy.