Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    Vypadá to naprosto otřesně, generická akce ve stylu Agents of Mayhem a Crackdown. Nemůžu uvěřit že po víc jak 6 letech po sérii Arkham her přichází Rocksteady s generickým Xtým klonem Anthem, ne potom co krásně nedávno pohořelo Avengers. Hra vypadá jak Avengers a i popis od tvůrců napovídá že to nebude jiný, máme se dočkat 4 player coopu, hlavního příběhu který když dokončíte můžete si užívat endgame content s Battle passem ve kterém budou zadarmo skiny na postavy, zbraně mají status efekty jo a ještě k tomu každá postava vypadá že se hraje stejně, každej tam litá a vznáší se a střílí z těžkýho kulometu na weak points nějakýho minibosse a generický fialový mobky různých velikostí, sliby o tom jak přidají další postavy atd. Zní to povědomě? Mě jo protože to byli přesně Avengers. Bych blil a prej za to budou chtít 70 dolarů. Jediná věc která mě trochu zajímá je příběh a ten si zkouknu na YT. Až za rok oznámí že hra končí a na Steamu to nebude hrát denně víc jak 300 lidí tak to možná vezmu ve slevě.

    • Lukyz

      Otázkou je, zda s tím přišlo Rocksteady nebo prostě jedou podle not markeťáků Warner Bros. Každopádně to nemění nic na tom, že pod Gotham Knights tu bude další nemasná neslaná akce. 

      • Carnage666

        U Gotham Knights se alespoň vykašlali na ten live service model, hádám že právě kravaťáci rozhodli o tom která z těchto DC her si vytáhne tenhle úděl. Ale divím se že po tom jak lidi hodně rychle přestali bavit Avengers to stejně nechali dotáhnout do konce a nenechali Rocksteady udělat prostě čistokrevný příběhový pokračování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit