Přejít na výpis diskuzí
Secret World opouští předplatitelský model a je skoro free-to-play
12.12.2012 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Systém kup originál a pak hraj zdarma se mi moc líbí, tak by to mělo být :)
-
-
Nebo naopak. Plať jen za čas, který hraješ, účtovaný i po dnech, když nechceš rovnou celej měsíc. Tak to mají v Koreji u her, co ještě mají poplatky. Žádný kupování hry předem navíc.
-
-
hm, tenhle model už zní rozumněji, tak teď už začínám uvažovat o koupi.
-
-
urcite doporucuju, na aukru se da sehnat velmi levne - 199,- Kc
-
-
Nemozem nez suhlasit, najlepsie s partou 4och dalsich kamaratov - hra skutocne fantasticke endgame pve *4*
-
-
Nevim jak endgame pve, ale nedavno jsem to zkusil na par dni na trial accountu a i kdyz ta hra ma svoje problemy (optimalizace nebo treba divne vypadajici efekty), byl jsem z toho dost prijemne prekvapenej. Investigation mise jsou naprosto perfektni, aspon v Kingsmouthu a Savage Coast - snad poprve jsem u MMO musel fakt premyslet. A libi se mi i nezavislost vzhledu postavy na gearu. A system skillu, kdy je u buildu potreba hledat synergie mezi asi deseti ruznyma tridama utoku, debuffu atd. je naprosto brutalni - par dni mi trvalo nez jsem se v tom zorientoval, ale pak jsem u utilit na tvorbu buildu stravil peknych par hodin zkousenim ruznych kombinaci.
Na tehle hre je ohromne sympaticky, ze se nesnazi slepe kopirovat WoW jako to delalo treba SW: ToR, ale jde svoji vlastni cestou. O to vic me prekvapuje, ze to vydalo zrovna EA - ti nejsou zrovna povestni svou ochotou riskovat a inovovat.
Jedinej problem je, ze jsem se zarekl ze EA uz nedam ani dolar... kvuli tomuhle predsevzeti jsem si TSW nepredplatil, ale kdyz ted zmenili platebni model, jsem dost na vazkach. -
-
Tak EA to vydalo,ale hra byla ve vyvoji jeste pred tim nez vedeli kdo ji vyda. A FUNCOM snad uplne u kazde sve hry ukazal,ze se neboji novych vod. Obcas jim to nevyjde,ale tim vice je to sympaticke
-
-
-
-
-
blbý je, že je to pořád MMO, takže pokud si to nezahraju teď, za dva roky už třeba nebudu moct... ale moc rád bych to zkusil, jen ten čas fakt není :(
-
Byl jsem v bete a hra me nejak neoslovila mozna spatny vyber postavy .Jediny,co me chytlo byl Pribeh.
-
-
Dej tomu sanci, beta je prece jen porad beta :) A od bety se to posunulo o velky kus dal *4*
-
Ve hre neni mozne si vybrat spatnou postavu. Maximalne vzhledove. Tak nevim jestli jsi hru jen nepochopil,nebo jd eo trolling
-
-
I kdyz v bete byly moznosti omezene. Nevim v ktere fazi jsi hral,takze mozna..
-
-
Nejspíš reagoval na vzhled. Pravda, tvorba postavy vzhledově mě taky moc neoslovila, není možný zvolit ani jinej typ těla než "šlachovitej týpek s absurdně vyrýsovanýma svalama". V betě to prý bylo ještě horší, ale ani teď ty možnosti prostě nejsou moc rozsáhlý. V porovnání s takovým EVE Online se Secret World v tomhle ohledu prostě vůbec nechytá (i když, pravda, na EVE v tomhle ohledu nemá asi žádný MMO, ty možnosti jsou tam neuvěřitelný).
-
-
No az budou postavy v Eve hrat hlavni roli, vsude poskakovat, bojovat a oblikat si na sebe kde co, tak pak asi muzes porovnavat Eve a TSW *5*
-
Tvorba postavy nedavno dostala mirne vylepseni. A navic si muzes postavu zmenit kdykoliv ve hre(kadernik/plasticka chirurgie)
Me osobne se postavy v TSW libi. Vytky mam jen k oblicejum. Udelat si peknou tvra je opravdu problem
A EVE? Ano. postavy vypadaji krasne,ale v EVE jsou(bohuzel) modely postav totalne k nicemu
-
-
-
-
-
Prave mi konci predplatne WoW, neplanujem obnovit, chcel som prejst na Guild Wars 2 prave kvoli jednej platbe a hotovo a teraz aj secret world, bude tazke rozhodovanie po novom roku :D
-
Ja jsem spokojeny, za hru platim a platit budu dal a mrzelo me, ze Cechu a Slovaku hrala/hraje jen hrstka, takze B2P model vitam. Aspon bude i vic veci v shopu, protoze nejak Funcom vydelavat musi a obecne plati, ze veci v shopu jsou atraktivnejsi nez ty ve hre.
-
avp8 to říkal.
A já si hru zrovna koupil. A dost levně. Za měsíční poplatky mi nestála... za jednu koupi ano. Snad otupí tu pachuť GW2, co se mě stále drží. -
-
Tutorial hry je podle me desny. To jenom aby jsi se nenechal odradit. Hra doopravdy zacina az v prvni lokaci mimo mesto
-
-
Tutorial je totiz neco jako prvni investigativni mise. Musis to hledat jinde, ne ve hre :)
-
-
-
Jsem pro. I kdyz zrovna ja mam LIFETIME( a pocitam ze nekteri ''lifetimeri'' muzou byt nastvani). A neni mi prilis jasne kdo si ted predplati hru za 15 EURO,kdyz bonus do ingame obchodu ma hodnotu 10$ a krome nej (a slevy v obchode)vlastne nic mesicni predplatne nenabizi.
-
takze kdyz jsem zakoupil pri launchi a pak neprodlouzil predplatne, tak mam tu moznost taky? i kdyz zrovna ted nevim co mam hrat driv...
spousta akci na GoG, HumbleBundle, Steamu a casu malo.... -
-
Everyone who has purchased (or will purchase) the game can now enjoy the full game without being required to sign-up for a monthly fee. This means that all of the heralded story-line and all of the game content available right now can be played as you please without requiring any additional payment.
-
-
to je normální, že to má po nainstalování 40GB? dal jsem to stahovat přes noc a ráno to hlásilo že došlo k chybě, ať restartuju updater. po jeho restartování je zdá se vše ok a už je tam možnost spustit hru, jen jsem měl za to, že se mělo stahovat 15GB.
-
-
Pokud si dobře vzpomínám, tak se opravdu stahuje těch zhruba 15 giga. To jsou ale komprimovaná data, při instalaci se to rozbalí a proto to pak žere těch neuvěřitelných skoro 40 GB.
-
Ano,hra ma po nainstalovani kolem 40GB
-