Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Začal jsem to zas po mém prvním pokusu kolem launche znovu hrát a tentokrát mě to konečně chytlo natolik, že jsem dokonce i v druhé oblasti! Ale nechci být zlý, zatim si to nemohu vynachválit. Příběh, atmosféra, komunita...je to prostě něco úplně jiného než od dnešních fantasy-like MMO, které si ale taky rád občas zahraji. Jen tohle je prostě takový "dospělejší". *3*

Jinak Black House v Savage Coast? Brrrrrr *15*
    • Nejzajimavejsi,nejnapaditejsi a nejoriginalnejsi MMORPG hra poslednich x let. Alespon pro me. FUNCOM nezklamal. Navic model B2P je snad ten nejlepsi mozna varianta ze vsech modelu dnesni doby.
  • Na event se hodně těším, harbingeři byli docela zábava a myslim si, že teď to bude ještě zajímavější. Velkých bossů má být devět a technika jejich poražení bude asi dost odlišná od eventu ke konci světa. Issue #7 vypadá také hodně slibně, testoval jsem prvních pět misí na testovacím serveru a byl jsem nadšený. Konec páté mise nemá chybu, takto nečekaný závěr a geniální scénu jsem už dlouho neviděl (i když v The Secret World docela často *5* ).
  • Na Amazonu je teďka za 10 USD. Můžete mi někdo, kdo to hraje, vysvětlit co všechno se (ne)dá dělat když si neplatim subscription. Případně ještě vypíchnout hlavní přednosti, tj. čim se to liší od jinejch MMORPG. Díky *4*
    • po pravdě řečeno, o subscription přemýšlím jen v tom smyslu, že chci podpořit vývojáře... hrál jsem od začátku letošního roku až do teď, už jsem v druhým světě (Egypt) a zatím jsem absolutně nenarazil na žádnej zádrhel, co by vyžadoval investici...

jediný, co člověk asi fakt bude kupovat, jsou ty přídavky speciální (tzv. "issues", placený jsou zatím tuším dva), na který je ale možný našetřit i normálně ve hře...
      • Už stahuju. Koukal jsem, že po splnění 30 questů dostanu body, za který by šlo koupit 1. DLC. Je ještě jinej způsob jak ty body získat? Díky
        • Pro nového hráče asi jiná možnost už neexistuje. Je docela dost mini eventů/turnajů pořádaných jinými hráči a ti díky podpoře komunitních manažerů mají k dispozici body na rozdávání za první tři místa. Ale to není nic, na čem by se dalo vydělat, zatím holt jen nákup bodů za reálné peníze.
    • Mahcake
      Tady nalezneš odpovědi na své otázky. *3*

http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=62789
  • ma to aktuelne cenu jako vlk samotar ?
    • Ve hre existuje cz kanal. Zase tak moc lidi tam nebyva,ale rady a pomoci se snad v pripade potreby dockas
      http://theravens.cz/wp/?p=2429
      A hra se de uplne v pohode hrat i jako vlk samotar. Ale dungeony v zadnem pripade nevynechavej,protoze dungeony v TSW jsou Dungeony s velkym D. Vyborne,nadherne,atmosfericke...
    • Určite áno. Kvalita scenáru, rozprávania príbehu v jednotlivých questoch a zasadenie do úžasného (relatívne uveritelného) sveta je velké plus. Navyše keď sa poriadne zžiješ so systémom skillov, tak nemáš problém si sám robiť aj "heroic" questy sám len v základnom geare. Len s tým človek musí mať trochu trpezlivosti, kým odhalí množstvo synergií ktoré sa z abilitového kola dajú vyskladať - no o to viac poteší, keď si nájdeš build ktorý perfektne funguje - navyše naň väčšinou prídeš sám, lebo guidy, hoc existujú, za moc nestoja. Je to skutočne zážitok, ak ťa hra chytí, tak ťa nepustí.
    • Z mých zkušeností má. Jenom questy na auxilary zbraně (prakticky třetí zbraň, ale jde hrát v klidu bez nich) jsou vážně těžké, jinak jsem hrál 4 ze 7 (?) lokací a sám a neměl jsem problém sám. TSW je k samotářům opravdu docela přívětivé.
  • naprosto nejlepší MMORPG na světě - dá se hrát sólo (když člověk zjistí, co jak funguje), ale když je potřeba pomoc, každej ochotně přidá ruku k dílu... sám jsem to vyzkoušel několikrát, lidi, co hrajou tuhle hru, jsou prostě boží.

ale to jsou jen drobnosti proti tomu hlavnímu: naprosto úžasný atmosféře, skvělýmu settingu (moderní svět + hrůzy skrytý kolem jsou paráda), bezbřehýmu "levelování" skillů a abilit, a hlavně tak zábavnejch zbraní! jeden člověk mi na GOGu tuhle hru věnoval, a myslím, že mu budu až do smrti zavázanej za představení tý nejlepší MMO hry, co kdy byla...
    • hra je super 90% questu by mohlo byt klidne zpracovano jako povidka v nejake hororove knize. Pro me ale mela hra nekolik zavad...jednak dost nevhodne resene PvP a hlavne strasne neodladeny engine. Nevim jestli s tim uz neco provedli, ale abych mel v jedne lokaci 60fps a v dalsi 0 fps, to je trochu fail.
      • Netuším, jestli něco udělali, ale já mám aktuálně framy stabilní všude, klesá mi to jen v PVP nebo v raidu, ale pořád je to snesitelné. Občas čtu na fóru, že má někdo problém s nějakým konkrétním místem, ale nevím, jestli je to globální issue nebo problém jednotlivců. Za mě říkám, že na FPS si na 95 % nemůžu stěžovat.
  • Uvažuji o koupi, ale nevím jestli a na jaké grafické detaily to rozjedu s tímhle:

CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU E7400 @ 2.80GHz
    RAM: 2.1 GB
    OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
    Grafika: Nvidia GeForce 9600GT

A ano vím, že je to šrot.
    • Melo by to byt v pohode,ale te RAM mas opravdu malo. To ti bude porad neco nacitat. Kup si dalsi 2GB, to vyuzijes ve vsem
    • Az to budes zkouset tak se nespolehni jen na pocatecni lokace, ale zkus i PvP a hlavne ,,nakupni oblast,, v Londyne ? protoze nektere oblasti jsou tak 10x narocnejsi nez 80% zbytku hry. A taky mi prijde, ze ta hra brutalne a neefektivne vytezuje pamet a swapuje na HDD jak diva. Nejlip to jede lidem s SSD diskama. Nicmene tohle jsou zkusenosti cca pul roku z5. Dneska to uz treba jede lip.
    • Jestli nemáš nějaké omezení ve stažených dat, tak nejlepší bude si tu hru stáhnout a vyzkoušet, pak budeš mít nejlepší jistotu, že ti fakt šlape nebo naopak nešlape. Stáhnout a hrát zdarma ji můžeš tři dny. Pokud si už někdy hrál nějakou jinou hru od Funcomu, tak během eventu, který začíná ve středu, si budeš moci hru vyzkoušet na jeden celý týden.
  • Divne ze tahle hra furt jede. Lepsi koupit WoW ktere ma kvality hry stoleti.
    • Moc očividné. Nejlepší trolling je takový, u kterého si nejsi jistý, jestli to trolling vůbec je. Zkus to znova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit