Přejít na výpis diskuzí
Sedmiminutové video shrnuje všechno podstatné o kooperativní akci Evolve
21.1.2015 | Petr Poláček
10 příspěvků
-
Presne. Hral som Alfu aj teraz Betu a:
Ta hra je 90% casu o behani...
Obcas je to v pohode, ale neviem si predstavit to hrat dlhodobo.
Bojim ze tak do troch mesiacov by som bol hry uplne prejedeny... ubehany :D -
Já jsem teda taky vyzkoušel tu víkendovou betu. Mám z toho takový rozporuplný pocit. Hraje se to krásně. Grafika je fajnová... Ale... Z těch třech hodin bylo 90% her jen se dvěma scénářema.
1) Monstrum jsme dohnali rychle a zabili ho.
2) Monstrum jsme naháněli po mapě čtvrt hodiny pomalu bez střelby a pak nás dostal.
Dá se říct, že to bylo podle toho, jestli hráč huntera věděl co má dělat, nebo ne.
V neděli jsem přejel kurzorem přes přes EVOLVE v knihovně steamu, a pustil si něco jiného.
Prakticky v každé desáté hře byla hra vyrovnaná. Teď si kladu otázku, jestli to takhle bude i v plné hře, nebo jde s tímhle ještě něco dělat. Na hru jsem se opravdu těšil. A zároveň od ní zase tolik neočekával. Jen tu nudu tomu asi opravdu neodpustím. -
Dotě tohle funguje :-D Jungler na 20 minut zmizí a pak všechny zabije... a lidi to taky baví.
-
No videl som nejaký gameplay. 90% času z 20 min videa len behali po mape a niečo hľadali.. Napakovaná zábava :D
-
ale prosimte.
-
Pokaždé, když zaslechnu Evolve, vzpomenu si na jednu starou hru, kdy člověk z padlých nepřátel sbíral DNA a tu pak používal k mutaci vlastního těla a schopností. Evolva se to jmenovalo, myslím? Dostal jsem chuť si to zahrát =)).
-
Zííív, další přeplácanost.
-
Zkoušel jsem ten víkendový beta test a bavilo, na plnou jsem zvědav.
A pokud by někdo hledal do party na občasné lovy, rád bych se přifařil. *1* -
Je sice pravda, ze hra vypada ako velmi velky marketingovy hype s typickymi pre order bunusmi co uplne nenavidim. Ale neda sa jej upriet, ze sa konecne vydava inym smerom. Ano bolo to mnozstvo coop hier, dokonca aj mnozstvo takych, ktore boli MONSTERS vs PEOPLE. Ale aspekt toho, ze hra jeden hrac proti 4rom tomu dodava uplne iny rozmer.
Neviem len, ze ked levelnem svoju potvoru, tak ci zostane levelnuta alebo proste sa budem musiet levelovat zakazdym v kazdom novom suboji. Myslim, ze koniec koncov je to jedno i ked by som viac privytal tu prvu moznost, aby som mohol hrat prosti stale lepsim a lepsim hunterom. A ano byt nejakou potvorkou :D mi pride cool. -
Nemůžu se ubránit tomu úsměvu ma tváři když se to celé tvaří vážně a pak tam lítají kolem těch potvor díky jetpackům (či co to je) jako nějaké lesní víly :D