Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by byli 2x rychlejsi musel by se zmenit cely gameplay - a to nikdo nechce. Navic tohle je pouze jeden typ,jsou tam preci i mnohem rychljsi potvory a ti tipci ze sekyrkama jsou podle me novi!
  • a proc sem pises
  • DS a DS2 jsem miloval a miluji, ale jak tak koukám na tohle video, trochu zamrzí že necromorphové jsou stále stejní. Proč se nepohybují například 2x tak rychle, přidalo by to na strachu o život, prostě mám pocit že jen tupě jdou dopředu a když na ně 5 vteřin bez výstřelu míříte tak uskočí o metr doleva a opět tak nějak 'poklusávají'
  • Ja se temhle videim vyhybam, stejne jako denickum a podobne, kazilo by mi to radost ze hrani samotne hry.
  • Skoda, že mě dead space vždycky po pár minutách přestal bavit....přišlo mi, že méně by občas bylo více a že víc budování atmosféry a mín akce by tomu prospělo. Dát mi velkou loď s trochu víc volností a jen semtam nějakýho tuhýho nekromorfa nebo jak jim nadávaj, tak bych se na to těšil víc. Takhle mě to nechává chladným.
  • K tomu aby sis u hraní řekl wow to je skvělá atmosféra co se asi stane... aha to co bylo v tom videu
  • Preed
    No ja sa celkom tesim,kupil som si dvojku na steame za par supov,sak na ten dead space je tam akcia snad kazdy mesiac a bavilo ma to viac ako jednotka,este to trosku vylepsia a snad to bude dostojny koniec serie.
  • Nikdy jsem nepochopil k čemu je čumět na gameplay (navíc 17minut) a vyspoilovat si hraní...
  • RazorProduction
    navrat mojho oblubeneho hororu *14* http://www.youtube.com/watch?v=jKzkn3FYO54&feature=plcp
  • ty jejich ksychty to video dost rušej..
  • už se nebojim že bych se nebál :-)... podle to nedopadne hůř jak 8/10
  • přiliš tuctovni
  • Rozhodne to nevypada ze by se to zbesilou akci melo hemzit..vypada to skoro stejne bych rekl takze fajn
  • ...čím dál lepší.
  • miker17
    ...čím dál horší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit