Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nad čím tu proboha brečíš??
    Řekni teda co předvádí Bioware poslední dobou?
    Když vezmu poslední dva roky, tak vydali Dragon age, Mass effect 2 a DA2 + DLC k výše zmíněným.
    Ano, DA2 byl trochu odklon jinam a ten pokus úplně nevyšel.
    Ale i kdyby bylo DA2 tak špatné (přitom na normální poměry to nebylo špatné RPG, jen to holt nebyl Dragon age, jaký jsme znali z prvního dílu), tak pořád je to jen jedna "nepovedené" hra.

    Takže vážně nechápu, z čeho se ti tu bouří hormony.
    Pokud bude MA3 a SWTOR stát za prd, tak potom to bude kritika na místě.
  • To jo hotovej politik vychválil to jak je to super ůžasný, perfektní, poutavý a přitom nic konkrétního neřek...
  • No tak jestli je u tehle hry hlavni pribeh tak bez cestiny to bude jen pro hc fandy
  • chjaj.. pribeh, chlapci, PRIBEH. ked nic ine, tak si predstav ze mozes prejst hru aspon 8 krat (za kazdu class) takmer unikatnym sposobom s vlastnym pribehom.
    ake bude pvp a celkovo endgame je druha vec, ale ja dufam, ze v tom tiez nesklamu..
  • Ten to umí prodat *5*
  • Ty vlastne chodis do WoW jen pokecat,se hrou to nema nic spolecneho. Sam jsi to prave priznal. Nech me hadat-Tvoje prvni MMORPG? Ono se opravdu nekterym lidem tezkou louci s e hrou,kde si vytvoril letite vazby na jine lidi a kde stravili x let sveho herniho zivota. Prenes se pres to a zkus neco jineho. Ver mi ze to neni tak tezke jak se muze zdat. *1*
  • Znas i neco jineho nez WoW? Ony existuji kvalitni MMORPG a nektere dokonce z doby davno pred WoW. A svete div se,ony stale bezi a lide za ne plati. Namatkou Everquest 1+2,skvela prababicka vsech MMORPG Ultima Online,nebo treba jedna z nejoriginalsich MMORP vubec -EVE Online. Pokud ovsem beres kvalitu hry podle poctu hracu,tak mas asi pravdu.
  • Klasice Bioware RPG? To je maximalne tak na flame. To co predvadi Bioware posledni dobou,nemuze hodne RPG hracu vydychat. Vcetne me. *16*
  • Taky mám takový pocit...nemůžu říct, že bych to sledoval nějak podrobně, ale z toho co jsem zatím viděl mě rozhodně víc navnadilo GW II...ToR mi přijde takový nemastný neslaný, Bioware neustále mluví o jedinečném herním zážitku, spoustě inovací atd., ale já jsem zatím skutečně nic moc z toho nezaregistroval...na rozdíl od Guild Wars.
  • nejlepsi MMORPG vsech dob je byla a navzdy bude UO (Ultima Online). Nemusi se vam to libit, muzete protestovat, ale to je asi tak vse co s tim nadelate.
  • neverwinter nejhorsi? To asi ne. Tohle je evidetne jasne subjektivni vec. Ja treba mel moc rad DAO I koupil sem si i datadisk a nejake ty body a neco za ne. OVsem II me akorat urazila. NWN mam moc rad. Ja jsem taky toho nazor ze momentalne je bioware ma velmi upadajici tendenci. NEbudu nad nima lamat uplne hul pac muzou mit vyvojarskou krizi kazde studio si tim asi casem projde. Jak vidime i tedka blizard. Kazdopadne za chvili se ukaze jak moc spatne nebo dobre to mmo je. Ja kt omu pristupuju tak ze si nejhure uziju leveling a pak chvili eng game content a klidne to bud hrat jen 2 mesice. Her je poad dobrych dost tkaze je to jen problem bioware jak se ke svemu novemu diteti postavi.
  • SWTOR má bohužel tu špatnou vlastnost, že nepřináší absolutně nic nového do žánru MMO (kromě dabovaných questů, jenže to je pouze otázka peněz, ničeho jiného). Naproti tomu taková TERA a hlavně GW2 budou obsahovat zásadní novinky.
  • mondzi
    Po vsetkych tych poznamkach vo Fight Clube o tomto rozhovore som si myslel, ze to bude hroza, ze vam bude Ray nadavat a pod. :) Nakonec celkom v pohode, podla mna sa snazil vysvetlit nieco, co sa tazko vysvetluje, ale nejak som to z toho, myslim, pochopil - ze TOR bude mat feeling klasickeho (BioWare) RPG.
  • Cože? Zrovna Jade Empire je jedna z mých nejoblíbenějších her *9*
  • Dementní? Kolik abilit měl ten boss?Co sem si vymyslel? Rači mi postni ňáke to videjko, o té hře jsem si pár věci zjistil, ale nehodlám u toho infa sedět 5h+ koukam na ofic. videa.Nevím jak jinak by si měl průměrnej hráč vytvořit obrázek o hře.Napsane to maj hezky ale co vidím když porom koukam na záběry ze hry?NUDU, buď je ta hra vážně tak nudná a jednoducha nebo ať vývojáři zkouknou trailer od jiné firmi (třeba CoD,BF nebo i toho starého wow).Neřekl bych že jsem hater, narozdíl od tebe napíšu svůj názor a dokažu si ho obhájit, ty mi akorat vždycky odepíšeš jakej jsem hater a konec.Odepiš na ty otázky a když nebudou k smíchu já ti to tu už nebudu kazit
  • Cahir
    V první řadě je třeba si uvědomit, že Bioware není jeden člověk. Týmů je několik, a tak se vyplatí sledovat spíš jednotlivé designéry. Např. Ohlen mě nikdy nezklamal (až na NWN), a proto nemám důvod v něj a jeho lidi nevěřit. Za DA stojí tuším zrovna tým z Ameriky, kanadské jádro dělá právě na TORu.

    Ač se vám DA2 nelíbí, tak nic neuděláte s tím, že kritikou a mnohými hráči bylo přijato relativně dobře, o žádný propadák se nejednalo a to ani po finanční stránce. Osobně DA2 nepovažuji za jejich nejhorší hru, myslím, že NWN a hlavně Jade Empire byli horší.

    Co se zapletení EA týče, tak je známo, že zrovna vývoj DA2 byl uspěchaný.
  • smejki
    Já myslím, že do toho ani není nutné to EA tahat. Prostě hodně kvalitních lidí odešlo a namísto nich přišli milovníci Micheala Baye. Bioware je stále víceméně autonomní, takže je zbytečné svalovat vinu na druhé.
  • Revoluce to není, tohle už mělo i AoC. Štve mě, že na to lidi zapomínají, neříkám, že ta příběhová linie byla nějak nadupaná, ale byla tam.
  • Moc trefné, bohužel. :/
    Ale třeba příjemně překvapí, doufám, teda.
  • SA-reg
    Hoši... Bioware kdysi =/= Bioware teď.

    A co se stalo?

    EA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit