Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co když se o hru zajímaš, sleduješ vývoj a leaky od vývojářů ,které se ve výsledků ukážou jako lživé a recenze jsou v 9 číslech , plus co když jsou reklamy ještě do toho klamavé a prezentují něco , co ve hře neexistuje.?

Pořad je člověk konzum  jo a je to jeho chyba ? To asi ne ne ? 🤦‍♂️

• Ale tohle je problém na straně zákazníků.  Většina lidí má průměrné až podprůměrné IQ a nad 90 % věcí co dělá nepřemýšlí.  Koupí to co jim někdo ukáže, podstrčí, tedy markeťáci.

Těch lidí které to opravdu zajímá a něco si o tom vyhledají, přečtou recenze budou jednotky procenty, maximálně tak 15 bych odhadnul. Zbytek jede na konzum a na reklamu 

• Já nevěřím tomu, že hra se někdy dostane do fáze , ve které byla prezentována , to není snad ani technicky možný.

• Jak říkáš, to je trend. Proto už hry kupuju nejdříve rok po vydání, odladěné, opachované a za poloviční cenu :)

Smutný hlavně je, že se šetří převážně na vývoji hry, ale do marketingu pumpují čím díl tím větší množství peněz. Pak to takhle dopadá. Nemělo by na prodejích větší vliv dobré hodnocení v recenzích, ohlas od komunity, že hra je fajn? Namísto šílených reklam, kde do vás hru tlačí téměř ze všech koutů?

• Velká DLC by měli vyjít příští rok, obdobná jako byly v Zaklínači 3.

• KrPa

a uz neas u cyberpunku nic neceka? vsechno je venku? zadne datace?

• tuco

To je pomerne ambiciozni. Ono by stacilo, kdyby se na nej vzpominalo, rekneme za 10 let ci 20 let. 

• FansLunacy

Já zas věřim že zhubnu... Ale asi bych měl začít cvičit že?

No hate... To je prostě trend a už mě nebaví jak někdo vydá paskvil a pak to všelijak omlouvá, jen aby s tim nemusel nic moc dělat. Dneska je mnohem jednodušší koncového zákazníka uchlácholit... Nic to nestojí. 

Nemluvim jen o Cyberpunk... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit