Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Som velkym fanusikom BF serie ale toto co vydavate je hnus a srajda.
    Kazdy dobre pamata aky potencial ponukala prvotna hra BF1942 a nato super mod Desert Combat.
    Potom vysla uz BF2ka coz myslim , ze bola najviac prevratna cast. Bad Company 2 myslim, ze bola natom najlepsie nakolko ponukalo realne destruktivne prostredie a do dnes to ludia hraju . V BF3 to bol krok spat ale stale je to hratelnejsie ako BF4 coz je totalna hovadina a Hardline ?? No tu sa nevyjadrujem vobec a som skoncoval s vasimi srajdami ktore ponukate nehovoriac o predobjednavkami a neviem akymi pi... nikdy viac nedam ani EUR vopred nakolko som sa poucil, ze EA ponuka iba nedokoncene srajdy s bugmi a roznymi inymi nedostatkami len aby predali a nehovorim otom ze nedokoncia ani opravy v predchadzajucich verziach a uz sa je..bu na dalsiu seriu. NO HNUS tohleto velebnosti *10*
  • Novy zazitek u BF5 = 30 fps a premium s 60 fps ?
  • Od tý doby, co je pro hraní her od EA nutný Origin, jsou mi jejich slibované zážitky těžce ukradené *4*
  • A už by tě admin vyprovázel. Za tu dobu jsou naštěstí na tyhle praktiky nastavení pro mapy a v závislosti na serveru vyřešený, takže na těhle přednostně pěchotních mapách tak maximálně jeden granát na třídu, a to buď s možností/nemožností jej doplnit z ammo beden, nebo jsou pro hru vypnuty úplně, a podobní experti mají po srandě. :D
  • Tilwaen
    Doteď mám v hlavě vtisknutou polohu místa v Stalingradu, kde stačilo zalehnout k ammo bedně a do zbláznění házet směrem k nepřátelskému spawnu granáty *1*
  • bzzz bz bz bz bz, bzzzzz bz bz bz bz. BF3 saga contiouuss *6*
  • Hehe, dobrý vtip. Počítám, že tím "novým zážitkem" EA myslí to, že ve hře (ale jen Premium verzi) zatěžkáte klávesu W a budete koukat, jak se hra sama hraje. :-) Nebo tím myslí, že hra bude fungovat hned při vydání hry? :-DDD Dělám si srandu, ale samozřejmě že toto prohlášení EA je naprostá žumpa a lež, jak jsme ostatně viděli v případě BF4, BF:Hardline. Díky moc, s vašimi sliby jsem nadobro skoncoval.
  • ZvacA
    A stále se hraje.
  • A co třeba novej BF 1942 ? To byla na kterou si tady beztak malo kdo pamatuje :D tohle udělat v novým kabátě tak to bude neskutečná game , na tom jsem v MP strávil tolik hodin jak na BF 2 a 3 dohromady :D *14*
  • a zase je tu tzv "nový zážitek" to uz je po 3ti otres proste stare dobre nejlepsi BAD CAMPANY 2
  • mne sa pacila stara klasika BF2,kde sa 10ti mlatili,kto sa z nich prvy dostane do lietadla ci vrtulniku :D
  • Dedikované servery hru po LAN, ktera bude fungovat nezavisle na tom jestli rok po vydani EA servery vypne? no bylo by to pekne, ale neverim tomu! cucham cucham stale stejnou recyklovanou slichtu za plnou cenu libove panenky
  • Kde si jsem četl že další BF má být 2143 tak snad doufám že to je pravda *4*
  • Jn jeden hajzlík proběhne a co si zabil, najednou stojí zatebou naspawnovaný.
  • Zajímavé že to tak dříve fungovalo...
  • Ještě, že je to ,nový zážitek' v uvozovkách. Takhle hned víme, co se tím myslí.
  • taky se směju,po b 3,1 a b 3,2 nemuže přijít nic novějšího jak b 3,3 )))))
  • Krescz
    tak DLC do battleshajtu kupují jenom hlupáci a amíci
  • Krescz
    a víte jistě, že to má být "nový zážitek"?....nemysleli jste náhodou "nový battlefield nabídne zážitek"?...jen není uvedeno jaký :D
  • TIRsk
    "nový zážitek" zarabania na hracoch ? *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit