Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já čekám až to přestane dostávat DLC a updaty. Už jsem se to jednou učil, pak to rok nehrál a když jsem to zapnul, tak jsem se to mohl začít učit znovu, protože toho překopali tolik, že jsem si řekl, že to nemá cenu a počítám, že od té doby už je tam zase hromada věcí úplně jinak. Nehledě na to, že i to učení se je u těhle her problém, protože ne vždy člověk sežene dobré návody na zrovna aktuální verzi.

  • Ja teda vim, kolik jsem nechal hodin ve stellarisu (1,2k h) a jsem rád za každou z nich, zvlast ty co jsem strávil s kámošema v mp. Jasny, některý patche hru vylozene rozm*dali, ale spoustu problémů mi vyresily mody. Prozatím se mi hra neznechutila.

  • Marines

    Je velice hezké, že se šéf omlouvá, ale pachuť z hodně špatného DLC už zůstane. Za mne to byly vyhozené euráky, které jsem za to dal a nikdo je nevrátí, prostě návrat ke starému přísloví - "věř, ale komu věříš měř"..... Paradoxy jsem měl za dobrou značku, ale u mne hodně utrpěla!

  • Nechci vědět, kolik mi Stellaris sežral času, ale pár DLC nazpátek sem s nim už prostě seknul. Prakticky snad neexistuje verze, která by neměla nějaké zásadní bugy. Dva opravíme a tři přidáme. Nebo třeba ne přímo bugy, ale herní mechanismy které najednou obrátí přísun surovin o 200% do mínusu, někde v mid-game.

    Na stejném principu mě velice rychle omrzeli CKIII. Jako třeba když nechodily zlaťáky za výkupné. Dobře, byla to op mechanika, ale udělat mi z vězení hotel bylo trošku moc :D.

  • Nevim no, zrovna u Stellaris jsem rad za každý velký dlc. U EU už pár let ne.

  • Stellaris by taky mohlo vyprávět...

  • Je blbé, že evidentně neví kdy s DLC přestat, ono už i z posledního DLC do cities bylo cítit jistou pachuť toho, že už hodně vaří z vody, ale už je prostě čas vydat další DLC, tak to prostě šoupli do obchodu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit