Přejít na výpis diskuzí
Šéf vývoje Fallout New Vegas nabízí vlastní modifikaci
31.12.2011 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
ani tak ne sil jako spíš času. měli na to 18 měsíců
-
No jde o to ze Bethesda dela ten engine....a kdyz vidim jejich hry tak spise jen ten engine + prezentační demo aby ho prodali. Nepřipadalo mi že by někdy dělali něco víc. Zatímco Obsidian, i když dělá většinou "druhořadá" pokračování (ve srovnání s Bioware [pre EA]), Bethesdu lehce v kvalitě hry předčí, ale bohužel u NV neměli dost sil aby odstranili některé do očí bijící nedokonalosti Bethesdackeho enginu :/
-
Zrovna vývojáři Skyrimu by se mohli u Sawyerovu týmu mnohému přiučit. 13 let se Bethesda specializuje na jeden typ hry a přesto Obisidan udělal hru s podobným konceptem o několik úrovní lepší, navíc s bethesďáckým enginem. *3*
-
Símtě, kdyby si vzal mapové balíčky Skyrimu a nahrál je enginu New Vegas tak to bude krásně s malýma úpravama krásně fungovat a nepoznáš rozdíl. :-D
-
Stahuji!
-
Zlatej Skyrim..
-
Tuhle hru si někdy musim dát znova. A bez modů :-)
-
Mně by vadilo, že nemůžu hrát s melee a unarmed zbraněmi (dost podivná formulace :-) ) a že každý dungeon bych lootoval pěkrát, než bych odnesl všechno opravdu cenné.
-
pro lamáky jako seš ty asi jo... *1*
-
Kloubouk dolů, pane Sawyere.
-
No já myslím že samotný inventář a ten takzvaný "crafting" sním spojený jsou sami o sobě dost hardcore už v původní hře. :-D