Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mam skluz tak 6 let nejmin *13* . Ted zacinam hrat hry na ktere jaksi driv nebyl cas, diky tomu nestiham hrat nove hry (vyjimky se najdou). Ma to nejake pozitiva, vsechno rozjedu na maximalni nastaveni, kdyz neni zrovna problem s kompatibilitou, cena je take mnohonasobe nizsi a hry jsou vetsinou uz opravene a maji tuny materialu navic.
  • nejste jediný, co ty hry nestíhají hrát. a to jsem ted pořád doma a mám na to času habaděj. hraju ted prakticky jen hd remaky her, co jsem nehrál (zrovna ted Jak and Daxter hd collection).
  • jen jestli v tu dobu nebudou lidi pořád drtit Sleeping Dogs, který vychází tuším někdy za měsíc
    • :) Záleží na ceně ...... a pokud ten trailer měl být z HD verze tak ..... sice vše přepočítáno , ale HD modely a HD textury nikde . Takové HD umí i PCSX2 emulátor z původní originálky :/ .
      • zdeeneek
        Souhlas, zalezi kolik to bude stat. Ja tuhle serii uplne minul, akorat jsem cetl, ze je dobra. Takze bych si to docela s chuti zahral.
  • Dobré hry se dají hrát i deset let po vydání ... v tom je kouzlo retrogamingu .
    Jestli jde někomu především o to HD ... tak potěš koště .
    • EuroSamurai
      Zkus si zahrát nákou ps2 hru na velký hd televizi :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit