Přejít na výpis diskuzí
Sen o pomstě v traileru na StarCraft II: Heart of the Swarm
22.1.2013 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
By mě zajímalo, z čeho byla ta socha. Spadla jak prasklý míč. *1*
-
-
slitina gumy a papiru :)
-
-
Najrpv som nevedel co tam pada na to mesto, no ked som videl ze to je Cruiser tak mi naskocila husia koza :D.. Vynikajuci cinematic! Naozaj je velka skoda ze filmova scena nemoze robit v takejto grafike filmy v hram.
-
ty kráso... Za vším hledej ženu *14*
-
Až na tu sochu, která byla fakt HODNĚ do očí bijící, naprostej nerdgasm *14* Ten padající křižník to zabil.
WotLK intro stále stojí neporaženo, ale něco takovýho (rozuměj: regulérní bitvu) jsem chtěl vidět...no, od dob videí k War II *5*
EDIT: Jo, ještě ta "hudba"! Doufám, že toho bude ten datadisk plnej! Viz famózní "The Hive" ze soundtracku k WoL:
http://www.youtube.com/watch?v=tbbVbqtUyqk -
-
ta padajici socha je symbolický pad mengska a toho konkretniho sveta.
-
-
No ne, fakt? Jsi si jistej? *3*
Jde mi o to, že tam mohli aspoň přidělat pár lingů jak jí okusujou nohy nebo tak něco. Ne že jen tak sama od sebe spadne. -
-
treba az nekdo tovideo poradne rozpitva snimek po snimku, tak nejakeho najde:)
-
-
-
pro me porad zustava nejepictejsi "Battle on Amerigo", protoze, ze bylo v podstate tak nejak prvni, co se mi od Blizzu vrylo do pameti, ale filmecky, to oni umi :)
-
-
Hotovej den nezávislosti. *1* (se špatným koncem...)
-
-
osobne by som podotkol, že práveže s dobrým :DDD Den nezávislosti mal hororový koniec :D
-
-
Docela mi to připomína Iliidana a vzestup Nag v intru na Frozen Throne
-
Tak tohle je hodně epic... Cinematic videa prostě Blizzard umí :). I když jsem strašná lama v mulťáku, tak určitě kupuji v první den launche, těším se na singláč a jestli ještě stihnou vydat Blizzard Allstars, tak bude jedině dobře :)
-
Super videjko už se těším na hru *4*
-
Konečně někdo kdo mi rozumí a zná souvilosti. Ano naprostý souhlas, SC 2 navazuje na SC 1, ale to co se dělo pak tam ani tuk... To se mi právě líbilo všechno v úpadku a proto mě zajímalo jak blizzard na to naváže ale místo toho, teď znovu zase rozjel scénář SC 1 odzačátku s čistým štítem... Já osobně SC 2 nepovažuji za čisté pokračování SC, přijde mi to příliš diravé. Prostě není to, to co jsem od něj očekával ale i tak je to dobře udělané.
smejki: SC jsem si projel jednou možná trochu mi ukápla slzla ale u BW to se nešlo odtrhnout, ty scény, boje jak ten příběh gradoval ne ze srandy BW je tak populární, škoda že se zapomíná na jeho příběh. -
Ted se tu vyroji stopadesat noobu co boud plakat ze neni film od blizardu, ale to co si neuvedomi ze je rozdil udelat dvou minutove vidjko a dvoj hodinovy film.
-
-
je to rozdil, ale plakat budu stejne :D
-