Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

    no, ked bude Netflix pokracovat v tom co robi, tak po skonceni Stranger Things budu mat velky problem ako udrzat predplatitelov... HBO a Disney ich rozoberu na suciastky... esteze Amazon sa rozhodol, ze treba vyvazit situaciu a Netflix nebude jediny blbec na trhu 😀

  • Derp_1337

    Tak Zaklínač od Netflixu má jiné problémy než čas nebo peníze. Tam je problém ve vizi producentky.

    Vedení Netflixu ten seriál dalo na starost feministické aktivistce, protože jim to přišlo jako dobrý nápad. Knižní a herní Záklínač hrajou a čtou především muži, a oni si mysleli, že ta producentka tomu dodá "ženský pohled", který naláká hromadu ženských divaček. Plus ženská prudecentka jim v současné době dělá pozitivní PR.

    A jelikož 1. řada Zaklínače dopadla víceméně dobře, tak na 2. řadu nechali té producentce více volnosti. Bohužel se ukázala, že ta producentka trpí nedostatkem zkušeností a pokazila, co se dalo.

    Odvolat ji nemůžou, protože by to přivedlo různé problémy. Takže můžeme akurát doufat, že si ji více pohlídají u 3. řady.


    V podstatě máš pravdu. Je to systémová chyba u Netflixu. Dávají až příliš velkou volnost producentům a scénaristům, a pak z toho vznikají díla nekonzistentní kvality.

  • triptich

    tiež to vidím tak, že vsadili len na kvantitu. a ak sa nájde niečo kvalitnejšie, je to väčšinou "kúpený kôň", nie vlastná výroba.

    každopádne netflixovská márnosť mi skôr príde ako systémová chyba (tak seriály, ako aj filmy), ktorá sa nedá ospravedlniť len kvantitou a časom na výrobu (napr. zaklínač má štandardnú dobu produkcie, ako každý druhý seriál). niežeby u netflixu chýbali peniaze, alebo čas. skôr nejaká jasná vízia, nejaká hlava, ktorá to poriadne usmerní, jasne zadá minimálne štandardy.

  • Derp_1337

    Tady jde o to, že ten management víceméně ví, co dělá. Jejich knihovna se postupně vyprazdňuje, protože každé větší studio se pokouší udělat vlastní stream, takže Netflixu ruší licence. A Netflix musí tu díru po obsahu něčím zalepit.

    Pro nový obsah se mohli vydat 2 způsoby: kvalitně, ale pomalu... a nebo rychle, ale za cenu toho, že kvantita převáží nad kvalitou.

    A výsledek je takový jaký je. Ačkoliv většina lidí se 90% nového obsahu nelíbí, tak ale management je spokojený, protože se vždycky najde pár lidí, kterým se to zalíbí.

  • triptich

    netflix celkovo trpí nedostatkom kvalitných scenáristov a producentov. a keď k tomu pridáme neschopný manažment, ktorý nedokáže vyhodnotiť kvality produkcie včas... škoda reči.

  • První série mě zklamala, druhou jsem už raději nedal, a tomuhle už se jen směji.

  • brain dead try hard je hlavně zápletka s cestováním časem abych ospravedlnil existenci postav v nesmyslné době. To jim vymýšlí scénář děcka ze základky? Jinak na ten trailer bych použil slova páně Pohlreicha: Brrr... to bylo hodně ošklivý.

  • Derp_1337

    Samozřejmě, že mě to napadlo. Ale je to prostě hloupý scénář.

  • Kompost

    na pritomnost Marigolda mam iba: napadlo uz niekoho ze zrejme sa dej serialu bude odohravat formou magickeho okienka do minulosti? "i need you to sing a story back to life..."

    ten serial bude s najvacsou pravdepodobnostou pruser, ale je usmevne sledovat jaky brain dead try hard na skopanie su ludia schopny vyprodukovat aj tam kde netreba

  • Derp_1337

    Děj odehrávající se 1200let před dějem Zaklínače. A hele, je tady Marigold!! OMG!

    Tady je vidět, jak se producenti a scénaristi pracující pro Netflix vysmívají fanouškům Zaklínače. Nulový respekt k předloze, spíš pohrdání.


    Netflix se zase předvedl. Je vidět, že nechcou nic měnit na svém zaběhnutém stereotypu: vydat 10 seriálů, přičemž jenom 1 seriál bude dobrý a zbylých 9 je odpad do počtu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit