Přejít na výpis diskuzí
Seriálový S.T.A.L.K.E.R. pod kontrolou tvůrců hry
15.11.2010 | Petr Poláček
28 příspěvků
-
To bude skvělé.
-
Tak tvurcum nestacily prachy z 2x recyklovane hry? No doufam ze dostali dost penez a dvojka hra uz bude opravdu pokracovani a ne jen datadisk za plnou cenu ...
-
-
2x recyklovane hry?tak ja si radsi zahraju tuhle 2x recyklovanou hru ,nez spousty jinych mainstreamovych her s hraci dobou 5h.clear sky se moc nepovedl,ale call of pripyat je z trojice asi nejlepsi,takze o recyklovani bych moc nemluvil.Pokud tahle hra je jen nastavovana kase podle tebe,co potom je takove CoD? :-D
Jinak ten serial z ukazky zatim vypada tak vselijak,neco je tam fajn,neco zase vypada dost beckove,tak uvidime co z toho vyleze. -
-
CoD je primarne o multiplayeru kde vetsina stravi vic hodin nez u vsech Stalkeru dohromady *3* o singlu CoD se nema cenu bavit
-
-
Clear Sky budiž, ale Call of .... je hratelností a hlavně délkou mnohem lepší jak nějaké COD. Takže datadisk to v podstatě je, ale sám o sobě je delší a lepší něž spousta FULL titulů .... a pokud tam hodíš DTM tak máš odladěný titul s dobrou dobou hratelnosti.
-
-
Na kvalitu filmu Stalker od Tarkovskych to stejne nikdy nedotahnou. Tenhle vymysl s radosti vynecham.
-
-
Film (mimochodem dobrý) se taky zrovna nedržel knížky...
-
Ale to ani hra .... původní (roadside piknik) je taky neco jiného. Nemůžeš to srovnávat.
-
Obávám se, že Tarkovského Stalker se hrou moc společného nemá, takže nějaké porovnávání s chystaným seriálem jaksi postrádá smysl.
-
-
Osobne GSC moc neverim. SoCh je sice jedna s najlepsich hier ake boli ale z ich velkohubosti ma uz boli hlava. Dva pokracovania Stalkera boli skor odpad a ako sa chvalili. Aj tu vydiet ich styl. Budem strasne stastny ak sa mylim lebo serial Stalker bude beeeckovyna.
-
Mě tedy ten Trailer moc nenadchnul , čekal jsem více anomálií a znetvořených zvířat. Zatím jsem viděl jen jiskřivou kouli a výbuchy ve stylu Ramba. Uvidíme jak tohle dopadne. Držím palce