Přejít na výpis diskuzí
Sérii českých knih o tvorbě her završí Game Industry 3 zaměřená na design a indie vývoj
14.11.2013 | Petr Poláček
8 příspěvků
-
Jako koupím si ji znovu, ale ta roztříštěnost témat v minulé knize mi nepřidala nejlepší... některá témata mi přišla hodně obecná, další až moc úzce zaměřená... úplně si nejsem jist, kam či na koho ta kniha mířila.
-
-
Vlastě je to takový obecný přehled, od všeho trochu, aby si každý našel to své. Není to tak že by byla celá knížka určená všem.
-
-
Jen mám vždycky v takových případech strach, že dopadne jako dort pejska a kočičky
-
-
To je jako by jste řekli že i tady na games, že je to jako dort pejska a kočičky když tu píšou o několika různých věcech. To je asi tím že knižka jako medium je obecně jako lineární záležitost, což ta knížka není. Je to sborník, do kterého přispívá několik autorů navzajem nijak se neovlivňujících. Já třeba do teď některé kapitoly ani nečetl.
-
-
Rozumím... Na sborníky nejsem moc zvyklý, pravda.
-
-
Presne taky pocit som mal pri druhom diely.
-
-
-
-
Taky máte v Game Industry 2 dvakrát část knihy od stranky 48-120??
-
Hlavně mám strach, že články v knize budou v podstatě přepsané přednášky předešlého ročníku GDS bez přidané hodnoty, tak jako tomu bylo u druhého dílu - určitě si jí ale koupím, abych to věděl jistě!