Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Tak PC je určitě vždycky lepší varianta, pokud si ji člověk může dovolit. Do PC člověk musí investovat podstatně víc než do konzole. "High-end" PC člověk nekoupí pod 40tisíc.

    Největším lákadlem konzolí jsou hlavně ty exluzivní hry, které na PC nenajdeš.

    Třeba takové PS3 jsem si koupil hlavně kvůli vynikajícímu The Last of Us, Heavy Rain a MGS4.

    PS4 jsem si hlavně koupil kvůli Uncharted 4, Ghost of Tsushima, God of War, The Last of Us 2, Horizon: Zero Dawn, Detroit Become Human a remasterované sérii Yakuza.

  • Kissino81

    Já ho měl také. Než jsem se ho před rokem zbavil. Byl to fajn strávený s konzolí ale pro mě je PC.

  • Kissino81

    Já ho měl také. Než jsem se ho před rokem zbavil. Byl to fajn strávený s konzolí ale pro mě je PC.

  • Kissino81

    Přesně tak.

  • Kissino81

    Mě to také baví.....řídil jsem se hodnocením a nic nečekal. A je to proste Serious Sam.

  • Jack1947

    Tohle jsem dá se říct po polovině hry protrpěl ( zásadně neodcházím od neodehranejch he kapšoo) ! Hrůza vydat hru v takové grafice dneska! 

    Ono nacpat do podobné hry příběh a pak se snažit hráče unudit k smrti a zabít s nekonečnejma zástupama nepřítel které se sice střílí rozličnými zbraněmi ale žádnej pokus o inovaci tam prostě nebyl🤮

    Nejlepší na tom byli ty hlášky paradoxně ( ten dabér byl i v minulejch dílech) Jak udělat špatnou hru dá tám grafiku z roku 2005 a hratelnost naroubovat na nudnej příběh violá a blbost je nasvětě a to me ze začátku docela bavilo i !

  • Tanatonaut

    A místo Talos Principle 2 dělali tohle.  😠

  • 0tecFura

    Třeba já jsem pcckar (poslední konzole co jsem měl byl vietnamsky padelek Nintenda v 90satkach) a v životě by mě nenapadlo hatit nějakou PS exkluzivitu a totálně nechápu co z toho ten dotyčný má, že tohle dělá. 

    Popravdě jsem ani nepochopil takovou tu pc vs. konzole válku. Ať si každý hraje na tom co jemu vyhovuje nejvíc (i dark souls jsem dohrál na klávesnici s myší, ale Teda jen trojku, doma mám jedničku remastered a nejak se k tomu nemůžu dokopat 🙂) a proč má někdo nutkání druhyho poučovat na čem má hrát. 

  • 0tecFura

    Třeba já dá se říct hraju úplně všechno. Proto vždycky nechápu, když někdo píše, že není co hrát. Já mám přesně opačný problém. Absolutně nestíhám odehrát vše, co bych chtěl. 

    Navíc mi nedělá problem hrát ani starý klasiky. Třeba baldurs gate jsem poprvé hrál a dohrál předloni. 

  • Derp_1337

    Tak ne každý člověk je schopný hrát všechny žánry her.

    Mám třeba kamaráda, který hraje jenom fotbal (FIFA). Všechno ostatní je podle něj prý "nudné".

    Já osobně třeba moc nemusím závodní hry. Jelikož mě ale ten žánr nebaví, tak nebudu hodnotit jednotlivé hry s komentářem "pomalé a nelíbí se mi to". Prostě to jde mimo mě a nebudu ostatním vnucovat svůj zaujatý názor.

  • WortexCZ

    Hral. Nelibi. Moc pomaly. QUAKE for EVER!

  • WortexCZ

    Me.

  • WortexCZ

    Nikdo? To bych se rychle probudil. "Nikdo" netouzi po odpadech jako Firewatch, Dear Ester, Everybody Gone to Rapture. "Nikdo" chodi na pribehy do kina. "Nikdo" hraje hry proto, aby hral. Za me je tohle napriklad totalni pecka. Co clovek, to nazor. Ma ne-ucta.

  • Derp_1337

    "ti hateři vznikají vesměs tak, že si jdou zahrát něco naprosto přechváleného a zjistí, že je to jen obyčejná dobrá hra."


    Většina haterů té hry patří do skupiny, která se považuje za "PC master race" a nemá doma konzoli, tak mě zajímá, jak se jim podařilo zahrát tu hru na PC 😉

  • Už dlouho jsem neviděl TAKHLE ošklivou hru...

  • Kissino81

    Můj subjektivní názor. Ale tušim, že tu vyšla recenze na PC a tam vesměs potvrdili můj názor. Žádný zázraky se nedějí ale pro konzolisty jasná modla. Jo a ti hateři vznikají vesměs tak, že si jdou zahrát něco naprosto přechváleného a zjistí, že je to jen obyčejná dobrá hra.

  • Derp_1337

    Čest vyjímkám 😉

    Nicméně to nic nemění na tom, že PC hrači k dané věci většinou takhle nahlížejí.

  • Derp_1337

    Za ty roky kupní politika konzolových her se dost změnila. Dnes je prostě moderní si singplayerovou hru koupit, dohrát a obratem ji prodat a koupit si jinou. Čím dál tím více lidí postupně přechází na tenhle systém.


    Já třeba mám rovnou několik herních bazarových obchodů do 10 minut jízdy z domova. Tenhle bazarový prodej je rozhodně čím dál tím více rozšířenější.

  • Derp_1337

    Tak dokonalá hra to nebylo, to jsem nikdy netvrdil. Ale neřekl bych, že to je zrovna "přeceňované". Spíš je to podceněné.

    Stačí se podívat na Metacritic User Score a jak s tím zamávali hateři, co hru vůbec nehráli.

  • Kissino81

    TLoU1 žádný klenot teda nebyl. Říkám jako PC hráč co to poctivě odehrál na konzoli. Dobrá hra ano.Řemeslně odvedená práce. Ale je to jako když koukáte na postapo film a máte možnost do toho vstupovat a to celkem významně. Za mě 75%. Ale velmi přeceňované.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit