zavřít
...

Serious Sam’s Bogus Detour - recenze

Kdo by neznal Serious Sama, týpka tvrdého jak týden staré rohlíky, který při své vznešené pouti exotickým prostředím posílá do věčných lovišť mimozemské nepřátele po tisících. Sam „Serious“ Stone se na našich obrazovkách objevil zatím ve třech plnohodnotných dílech, což za jeho 17 let existence není...
  • uzivatel1982 tiscali.cz
    2 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Radši udělejte recenzi na Nex Machima od Housemarque. Už ani Alien Nation jste nedělali a to jsou hry na jiný urovni než je tohle.
    11.7.2017

    reagovat

  • Samuel (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Jde hrát kampaň také v local coopu, jelikož SS3 to umožňoval?
    11.7.2017

    reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    10 souhlasí, 14 nesouhlasí
    Na mobil na cesty to bych bral ale hrát tohleto doma na kompu ? *7*
    10.7.2017

    reagovat

    • hm (anonym)
      6 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Hrál jsem to na kompu (na mobilu ztěží, tipuji) a výborná hra.
      10.7.2017

      reagovat

    • Kyselawisky (anonym)
      13 souhlasí, 1 nesouhlasí
      A jak by jsi to na to svém mobilu hrát? Myslím ovládal? Díky tomu jsou mobili na hry naprosto retardované. Možná tak nějaké cihličky, či diamanty. Ale to je tak vše.
      11.7.2017

      reagovat

      • Jack1947 tiscali.cz
        2 souhlasí, 17 nesouhlasí
        Dobrej trolling ale si vedle na mobilu jsem odehrál plno her, nebyli to cihličky ani diamanty jasně ovládání nemusí být nic moc ale tohle jsou kecy a stereotip a to už je dávno pryč.
        11.7.2017

        reagovat

        • Kyselawisky (anonym)
          9 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Ale tohle bys frájo neodehral ani na tom vyrtuálnim mobilnim ovládání....JInak hraní na mobilu není hraní ale jakási imitace hraní, protože o ovládání jde na prvním místě.
          11.7.2017

          reagovat

          • Jack1947 tiscali.cz
            1 souhlasí, 7 nesouhlasí
            Můžeš mít gamepad když seš na to levej ne?
            11.7.2017

            reagovat

            • Lupulin facebook.com
              6 souhlasí, 1 nesouhlasí
              hrát hry na obrazovce velikosti útřžku toaletního papíru? *7*
              11.7.2017

            • Kyselawisky (anonym)
              3 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Aha...takže když je mobilní hraní nepohodlně tak jsem levej.. :D Dedukcejak pojď na mě z boku.
              11.7.2017

            • Ai (anonym)
              4 souhlasí, 3 nesouhlasí
              Ne. Hry na mobily můžou být jen nějaké hříčky, nic pořádného se na tom nedá ovládat. A pokud mi chceš tvrdit, že ty s tím nemáš problém, ovládá se ti to stejně dobře jako konzole, nebo že to všichni ostatní tady neumí, ale ve skutečnosti s ovládáním na mobilu problémy nejsou tak ano, máš na to právo a samozřejmě psát si to můžeš kam chceš. Nicméně nezávisle na tom co napíšeš, je to nesmysl, kravina a všichni to vědí.

              Je velká, velká škoda, že se neuchytilo Sony a jeho PS Vita. PSP jsem míval a byla to skutečná pecka, velice dobrá hračka. Bohužel se to trefilo do boomu smartphonů, které prodává mobilní připojení k netu a facebooky ... stále si myslím, že na poli handheldů je stále obrovská díra. Nintendo je dobré, ale moc specifické.
              11.7.2017

            • Jack1947 tiscali.cz
              0 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Byl tu Ngage a potom pokus od Sony Play no a nakonec jsme zase u těch mobilů noo... ovládat se dá jenom to není žádné terno stále.
              11.7.2017

          • Slavoj Žižek (inkognito)
            1 souhlasí, 2 nesouhlasí
            Ho, ho, ho, to je mi ale odvaha. Na mobilním telefonu velikosti 5,5 palce jsem znovu odehrál Resident Evil 2 + 3, FF6 a 7 a rozhodně bych neřekl, že šlo o imitaci hraní. Ty PSX hry se mi tam díky možnosti si různě namapovat tlačítka paradoxně hrály lépe.

            EDIT: lépe než na samotné PSX.
            11.7.2017 upraveno v 22:45

            reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.224.187.45.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.