Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • videa z pripravovaneho Hawken sa mi zdaju podstatne lepsie ako keby tam bol herny engine o generacie novsi. .. kazdopadne Mechwarrior je klasika a strasne sa tesim.
  • Muaháá to vypadá good...Mad Cat!
  • do free to play shopu můžou dát vzhledy kabin, maskáče po celém mechovi atd, já chci dovnitř pirátskou výzdobu a ledničku s kolou
  • Blue.Shark
    Vypadá to moc hezky. Kdysi jsem si představoval, že by se do kabiny nechaly narvat všechny ty kontrolní obrazovky a že by mohly být vidět ruce pilota. To by dokázalo parádně vtáhnout do hry. Taky je trochu škoda, že při výměně zbraně není vidět fyzická změna...ale to už bych asi chtěl trochu moc :)) Pořád to je jedinečná šance jak oživit Mechwarrior hry a ... prostě to vypadá dobře. *1*
  • spook.y
    Vypadá to moc pěkně. Doufám že se to bude hrát stejně dobře jako dřívější díly.
  • Tohle asi bude moje dalsi srdcovka. Tesim se.
  • Měl sem strach co z toho "online" udělaj, ale vypadá to brutálně dobře! Už se nemůžu dočkat! *1*
  • Nemůžu se dočkat.. škoda že tam neukázali awesoma, mého oblíbence.. Jen počkejte tři vrhače částic a... usmažim se v kokpitu *1*
  • Catapult vypadá naprosto famózně. Já mám ve volbě jasno:) ... Ještě teda otázka, jak si s tím poradí můj notebook:)
  • Kurňa a já musím byt v práci. Se podívám až doma. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit